Υπέρβαρη προσπάθησε να τον βιάσει ενώ κοιμόταν

Υπέρβαρη προσπάθησε να τον βιάσει ενώ κοιμόταν

Που να φανταστεί ένας νεαρός από το Σιάτλ όταν ξάπλωνε στο κρεβάτι του μετά από μία εξαντλητική ημέρα για να ξεραθεί και να ξεκουραστεί ότι θα ξύπναγε απότομα μέσα στη νύχτα και θα έβρισκε πάνω του κυριολεκτικά μία 28χρονη υπέρβαρη κοπέλα.

Η 28χρονη Σαντέ Μαρί Γκίλμαν, μητέρα τριών παιδιών εισέβαλε αργά τη νύχτα στο διαμέρισμα του νεαρού, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ανέβηκε στο κρεβάτι του, του έβαλε τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του και του τα κρατούσε εκεί για όση ώρα έκαναν σεξ.

Στη μέση της πράξης ξύπνησε κι ο νεαρός και δεν πίστευε στα μάτια του. Αρχικά της ζήτησε ευγενικά να απομακρυνθεί, αλλά δεν τον άκουσε (δε μας εκπλήσσει κάτι τέτοιο) κι ο νεαρός αναγκάστηκε να τη σπρώξει από πάνω του και να την πετάξει έξω από το διαμέρισμά του.

Στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για να κάνει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση προς μεγάλη έκπληξη των αστυνομικών. Η κοπέλα παραδέχτηκε ότι όντως έκανε όλα τα παραπάνω, αλλά ισχυρίστηκε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και ψύχωση.

COMMENTS