Τσόντα Sirina: Η επανάσταση του λαού πάνω στη γυναίκα του υπουργού

Αυτό σημαίνει μια ταινία να αντικατοπτρίζει το κλίμα μιας εποχής… Άλλη μια παγκόσμια πρωτυπία με τον Σειρηνάκη να φτιάχνει μια τσόντα που ξεκινάει με κοινωνικό σχόλιο! Στην πρώτη σκηνή, τρεις εκ των πρωταγωνιστών διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική κρίση αποφασίζουν να επαναστατήσουν απέναντι στο κεφάλαιο σχεδιάζοντας να γαμήσουν τις γυναίκες των υπουργών.

«Το χαϊλίκι τους, είναι το καργιολίκη τους» λέει ο ένας από αυτούς. Με ένα φουσκωτό, οπλισμένοι και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισβάλλουν στο γιωτ ενός υπουργού και με την απειλή των όπλων αναγκάζουν την γυναίκα του υπουργού να πάρει πίπα από τον καπετάνιο.

Sirina-epanastasi-laou-ginaika-ipourgou-2

Sirina-epanastasi-laou-ginaika-ipourgou-3

Η συνέχεια εξελίσσεται σε μια παρτούζα με dp. “Θα σας πάμε γαμιόντας μέχρι να πιάσουμε στεριά”. Σεξ και βία από μια υπερπαραγωγή της Sirina που νομίζεις ότι παίρνει στοιχεία από παλαιότερες Ιταλικές τσόντες με σενάριο.

Sirina-epanastasi-laou-ginaika-ipourgou-4

Sirina-epanastasi-laou-ginaika-ipourgou-5

Πολύ καλή η γραμματέας του υπουργού που χώνει τον δονητή στο μουνάκι της αλλά και η τελευταία σκηνή όπου η γυναίκα εξαναγκάζεται να παρακολουθήσει τον εξευτελιστικό βιασμό της κόρης της από τους απαγωγείς-γαμιάδες. Σε γενικές γραμμές “Η επανάσταση του λαού πάνω στη γυναίκα του υπουργού”, η οποία είναι παραγωγή του 2012, παίρνει αναλογικά αρκετά υψηλή βαθμολογία. Δες ένα μικρό promo video.

Παίζουν (γυναίκες) Ίνα, Πηνελόπη, Crystal Preston (Κάτια), Sunny. Άντρες: Τεό, Kenzo, Απολλώνιος, Νίκος, Δημήτρης XXX, Γιατρός Ντίνος (δε συμμετέχει σε σκηνή σεξ), Οδυσσέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *