Τόπλες μοντέλο ανέλαβε σύμβουλος πρωθυπουργού

Τόπλες μοντέλο ανέλαβε σύμβουλος πρωθυπουργού

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, επέλεξε για βοηθό του μια 28χρονη μοντέλο, με πλούσια εμπειρία και προϋπηρεσία στις αισθησιακές – τόπλες φωτογραφίσεις.

Η Μαρία Τρόσκοβα, όπως ονομάζεται, έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές χωρίς ρούχα σε αντρικά περιοδικά, έχει φωτογραφηθεί ημίγυμνη στο αισθησιακό ημερολόγιο των οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων το 2010 ενώ έχει λάβει μέρος και στον διαγωνισμό «Miss Universe».

Η ίδια έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως το προηγούμενό της επάγγελμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει κληθεί τώρα να κάνει.

«Ήταν πάντα πολύ δημοφιλής στα αγόρια, αλλά δεν κοιμόταν γύρω – γύρω. Φαινόταν να ενδιαφέρεται περισσότερο να έχει καλούς βαθμούς. Το μόντελινγκ ήταν αυτό που έκανε για έξτρα εισόδημα. Χαίρομαι πολύ που βρήκε αυτή τη δουλειά και είμαι σίγουρη ότι θα ανταποκριθεί πλήρως», λέει η Ανέτα Πίτροβα, φίλη της Μαρία, στα φοιτητικά χρόνια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ανακοίνωσε το όνομά της, αποφάσισε να μη σχολιάσει τίποτα για το προηγούμενο επάγγελμα της ως μοντέλο και επικεντρώθηκε στο ότι ανέλαβε τα καθήκοντά της την περασμένη εβδομάδα.

Maria-Troskova-Facebook

troskova_1

troskova_2

troskova_3

troskova_21-630x400

COMMENTS