Το (πληρωμένο) σεξ ανά τον κόσμο

Το (πληρωμένο) σεξ ανά τον κόσμο

Για όλα τα γούστα και τα βαλάντια
Bordels Mobiles de Campagne
Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, τα κινητά πορνεία ήταν ιδέα του γαλλικού στρατού και παρείχαν τις υπηρεσίες τους στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, στην Αλγερία και την Ινδοκίνα.
Σήμερα, υπάρχουν ακόμα κινητά «συνεργεία» που διασχίζουν τη γαλλική επικράτεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο γαλλικό πληθυσμό. Επειδή συμβαίνει κι αλλού, πρόσφατα συνελήφθη η ιδιοκτήτρια ενός πολυτελούς φορτηγού το οποίο κυκλοφορούσε στο Μαϊάμι προσφέροντας περιποίηση λιμουζίνας και σεξουαλικές υπηρεσίες για 100 δολάρια.

Sōpurando
Δεν πρόκειται για κάποιο συγκεκριμένο «μαγαζί» αλλά για μια ολόκληρη βιομηχανία στη Ιαπωνία. Τα «λουτρά» όπως λέγονται σε ελεύθερη μετάφραση προσφέρουν υπηρεσίες σε διάφορα επίπεδα που μπορούν να φτάσουν έως και 1000 ευρώ.
Αρχικά, η υπάλληλος πλένει τον πελάτη από την κορφή ως τα νύχια και στη συνέχεια του κάνει μασάζ με όλο της το σώμα και αρωματικά έλαια. Για το πλύσιμο μάλιστα υπάρχει και μια ειδική καρέκλα ώστε να προσεγγίζονται εύκολα ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία.
Όλα μέχρι εδώ γίνονται σύμφωνα με το πνεύμα του νόμου καθώς στην Ιαπωνία απαγορεύεται η πορνεία. Οι κακές γλώσσες όμως λένε ότι αν ο πελάτης επιθυμεί, ή δεν τον έχει πάρει ο ύπνος μέχρι τότε, μπορεί να ζητήσει και υπηρεσίες τελευταίου επιπέδου.

Pascha
Το Pascha άνοιξε το 1972 με την επωνυμία Eros Club και ήταν μια προσπάθεια της τοπικής κυβέρνησης στην Κολωνία να ελέγξει την πορνεία: Ένα 12όροφο κτίριο, συνολικής επιφάνειας 2,5 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στεγάζει 120 εκδιδόμενες και εξυπηρετεί περίπου 1.000 πελάτες την ημέρα.
Ο πρώτος όροφος είναι για την «οικονομική» θέση, ένας άλλος είναι για υπηρεσίες τρανσέξουαλ και ένας για παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού. Παράλληλα υπάρχουν διάφορα μπαρ, μια υπηρεσία εστίασης με διανομή πίτσας ενώ σε τακτά διαστήματα οργανώνονται διάφορα events.
To Pascha διαθέτει και ξεχωριστή πολιτική επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος ή δεν χρησιμοποιήσει όλο το εύρος των υπηρεσιών που έχει προπληρώσει.

Daily Planet
Με κέρδη 2 εκατομμυρίων αυστραλιανών δολαρίων, το Daily Planet είναι το πρώτο παγκοσμίως πορνείο που μπήκε στο χρηματιστήριο το 2003. Οι υπηρεσίες που προσφέρει δεν περιορίζονται μόνο στο σεξ, καθώς διαθέτει και έναν από τους πιο πλήρεις χώρους ψυχαγωγίας με μπιλιάρδο, φλιπεράκια και τζουκμποξ.
Μάλιστα, οι πελάτες, πριν φύγουν μπορούν να αγοράσουν διάφορα αναμνηστικά όπως φλιτζάνια, μπρελόκ ακόμα και υπόστρωμα για το ποντίκι του υπολογιστή!

Big Sister
Το Big Sister διαθέτει υπαλλήλους και μάλιστα σχεδόν δωρεάν. Οι «φιλοξενούμενοι» -όπως αποκαλούνται- πληρώνουν δέκα ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνονται μπουρνούζι, παντόφλες μίας χρήσης και πετσέτες. Η παραμονή στα θεματικά του δωμάτια είναι περιορισμένη στη μια ώρα, ενώ ζευγάρια γίνονται δεκτά δωρεάν.
Τα κακά νέα είναι πως όλες οι δραστηριότητες του χώρου κινηματογραφούνται, μεταδίδονται ζωντανά μέσω internet και τελικά κυκλοφορούν σε DVD. Αν λοιπόν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια καριέρα στο χώρο και δεν σας νοιάζει ότι την ώρα που εσείς απολαμβάνετε, απολαμβάνουν και άλλοι μαζί σας τότε το Big Sister στην Πράγα είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή.

COMMENTS