Το χούφτωμα (στο στήθος) φέρνει οργασμό! Σίγουρα θα την απογειωσείς…

Χουφτωστην, χούφτωστην για να τελειώσει στα σίγουρα…

Αυτό μας λένε ειδικοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι κάποιες γυναίκες, «ανάβουν» τόσο πολύ όταν τους χαϊδεύεις το στήθος που μπορεί να έρθουν σε οργασμό χωρίς καν να κάνουν σεξ.

Ακούγεται κάπως ακραίο και περίεργο όμως το πράγμα απ’ ό,τι φαίνεται το έχουν ψάξει αρκετά. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «The Journal of Sexual Medicine» αναφέρει ότι γιατροί παρατηρώντας το πως αντιδρά ο εγκέφαλος στις γυναίκες που ερεθίζονται οι ρώγες τους για πάνω από μισό λεπτό, βρήκαν κάτι πολύ ενδιαφέρον.
Το εύρημα ήταν ότι όπως το ερέθισμα του κόλπου ή της κλειτορίδας έτσι και το ερέθισμα της ρώγας δραστηριοποιεί το ίδιο σημείο του εγκεφάλου, δηλαδή τον γενετήσιο αισθητηριακό φλοιό.

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό, αν δεν ασχοληθεί ο άντρας με το στήθος τους. Και μάλιστα σε μια άλλη μελέτη, στην οποία πήραν μέρος 213 γυναίκες, το 29% από αυτές δήλωσε ότι έχει φτάσει σε οργασμό μόνο με το χάιδεμα του στήθους.

Επιπλέον λέγεται ότι το χούφτωμα σε αυτό το σημείο παίζει μεγάλο ρόλο στη διάρκεια του σεξ (μπορεί να αυξήσει την σεξουαλική επαφή μέχρι και 25%). Ομως σε αυτό το παιχνίδι δεν παίζει κανένα ρόλο το μέγεθος, αφού το μεγαλύτερο στήθος είναι περίπου 24% λιγότερο ευαίσθητο σε σχέση με το μικρότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.