Συνοδός πολυτελείας και πρώην δημοσιογράφος αποκαλύπτει τα προβλήματα του επαγγέλματος

Συνοδός πολυτελείας και πρώην δημοσιογράφος αποκαλύπτει τα προβλήματα του επαγγέλματος

Η Amanda Goff ή «Samantha X» όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν στην προηγούμενη καριέρά της είναι πλέον μια πετυχημένη συγγραφέας ενώ μιλώντας στη βρετανική τηλεόραση αποκαλύπτει τις προηγούμενες εργασιακές της εμπειρίες, εστιάζοντας κυρίως σε αυτή της συνοδού πολυτελείας πέρα από αυτή του δημοσιογράφου.

Όπως η ίδια εξηγεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, οι νεότεροι πελάτες της δεν ζητούσαν σεξ, καθώς ήθελαν κυρίως να μιλήσουν μαζί της ή απλώς να την γνωρίσουν.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητά μου το 2015, οι νεότεροι πελάτες που έρχονταν σε μένα δεν ήθελαν πλέον να κάνουμε σεξ αλλά να μιλήσουν μαζί μου ή να συζητήσουμε διάφορα πράγματα».

«Έχω πελάτες που γράφουν βιβλία και μου τα δίνουν για να τα διαβάζω στον ελεύθερο χρόνο μου. Οι άνδρες αυτόν τον καιρό ενδιαφέρονται περισσότερο για κουβέντα παρά για σεξ», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Την περίοδο αυτή η Goff κυκλοφορεί ένα άλλο βιβλίο για τη ζωή της, στο οποίο μάλιστα αποκαλύπτει πως την περίοδο αυτή κάνει λιγότερο σεξ από ποτέ.

Η διάσημη περσόνα μετακόμισε από το Λονδίνο στην Αυστραλία πριν αποφασίσει να εργαστεί ως συνοδός πολυτελείας χρεώνοντας μέχρι και 1.000 δολάρια την ώρα ή 6.000 δολάρια για μια ολόκληρη νύχτα.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως μια «γυμνή ψυχοθεραπεύτρια». «Ακούω άνδρες που είναι μπερδεμένοι και δεν έχουν κανέναν για να μιλήσουν, είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία αυτό που κάνω», αναφέρει.

COMMENTS