Swinging! Ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων!

Swinging! Ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων!

Swinging είναι η ανταλλαγή συντρόφων μεταξύ των ζευγαριών. Η τάση του swinging προέρχεται από την Αμερική και κερδίζει έδαφος και στην χώρα μας, αν και δεν είναι ακόμα αρκετά διαδεδομένη. Το swinging προϋποθέτει μεγάλη σεξουαλική και συναισθηματική ωριμότητα γιατί μπορεί να καταστρέψει την σχέση ενός ζευγαριού. Ή απλά να είσαι κάτι σαν fuck body με την φίλη/ο σου. Αν και οι δυο είναι σίγουροι, τότε μπορούν να το δοκιμάσουν. Αυτό –σύμφωνα με όσους έχουν κάνει swinging- μπορεί ακόμα και να ανανεώσει την σχέση τους.

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες και παραλλαγές swinging sex. Το «παράλληλο sex» όπου 2 ζευγάρια βρίσκονται ερωτικά στον ίδιο χώρο, χωρίς όμως να μπερδεύονται μεταξύ τους. Απλά το ένα ζευγάρι μπορεί να παρακολουθεί το άλλο. Αυτό είναι και ένας ήπιος τρόπος να ξεκινήσεις την swinging καριέρα αν έχεις ενδοιασμούς.

Στο «girl to girl» οι γυναίκες τις παρέας ερωτοτροπούν μεταξύ τους, όσο οι (τυχεροί) άντρες τις παρακολουθούν, ενώ στην συνέχεια ο καθένας έχει δικαίωμα να ασχοληθεί μόνο με την δική του γυναίκα. Το soft-core όπου τα ζευγάρια ανταλλάσουν συντρόφους αλλά χωρίς να ολοκληρώσουν την σεξουαλική πράξη. Και φυσικά το hardcore όπου εκεί επιτρέπονται τα πάντα, ενώ τα ζευγάρια μπορεί να είναι και περισσότερα από δύο, τρία…ή και παραπάνω.

Γενικά υπάρχουν κάποια άτυπα «κλειστά club» από swingers που διοργανώνουν τακτικά sex party σε σπίτια. Μου έχει τύχει, προσωπικά, να με καλέσουν σε ένα τέτοιο. Αρκεί να σου τύχει η κατάλληλη γνωριμία. Συχνά δε, οι συμμετέχοντες είναι bi. Βασικός κανόνας πάντοτε, είναι ένας: η χρήση προφυλακτικού. Κατά τα άλλα όλοι οι καλοί χωράνε!

Στην Αθήνα υπάρχει ένα εξειδικευμένο bar για swingers, το Nirvana. Εκεί, απλά κάνεις γνωριμίες, αλλά μέχρι εκεί… Δεν πραγματοποιείται, καμία πράξη σεξουαλικού περιεχομένου, καθώς αυτό, απαγορεύεται απ’ τον νόμο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους άνδρες που συνοδεύονται. Αντίθετα οι γυναίκες μπαίνουν ελεύθερα. Το πιο γνωστό club της Ευρώπης βρίσκεται στην Ολλανδία και λέγεται «fun4two». Σε πολλές χώρες διοργανώνονται swinger festivals με διάφορα show.Επίσης στο internet υπάρχει το swinging.gr όπου μπορείς να γίνεις μέλος και να αναζητήσεις ζευγάρια με ανάλογες ορέξεις.

Αν κάποιος αναζητά κάτι ακόμα πιο φαντεζί και θέλει να συνδυάσει swinging εμπειρίες μαζί με διακοπές….κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν ειδικευμένα sites που πουλάνε πακέτα εκδρομών και κρουαζιέρων με γιοτ, σε εξωτικά νησιά αλλά και σε Ελληνικά, αποκλειστικά για swingers. Δωμάτια σε ξενοδοχεία με extra κλίνες και διάφορα ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα. Εκεί τα πράγματα έχουν ένα περιτύλιγμα πολυτέλειας και ο αισθησιασμός είναι πιο εύκολο να βγει στην επιφάνεια… Αν πάλι το μετανιώσεις στην πορεία τότε…κανένα πρόβλημα! Απλά συνεχίζεις τις διακοπές με την σύντροφό σου, σαν ένα κανονικό ζευγάρι! Οι τιμές πάντως δεν είναι τόσο απλησίαστες όσο φαντάζεσαι!

Πολλοί κατακρίνουν το swinging ως την ταφόπλακα των σχέσεων. Άλλοι υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι ηθικολογικές υποκρισίες, λέγοντας ότι καλύτερα ένα ζευγάρι να κάνει κάτι φανερά, παρά να πέφτει στην μοιχεία. Όπως και να το δει κανείς, τέτοιου είδους «αθλήματα», σίγουρα, δεν είναι για όλους… Η κτητικότητα στις σεξουαλικές σχέσεις είναι ένα πολύ δυνατό πρωτόγονο συναίσθημα που είναι δύσκολο να παραβλεφθεί!

COMMENTS