Ρατσιστικές προκλήσεις σε όργιο από άσους της Leicester

Ρατσιστικές προκλήσεις σε όργιο από άσους της Leicester

Το άρθρο είναι παλιό, και το όργιο έγινε τον Ιούνιο του 2015, αλλά το αναδημοσιεύουμε μεταφρασμένο, μιας και βρήκαμε το αυθεντικό βίντεο σε πορνό ιστοσελίδα!
Διαβάστε το άρθρο:

Σάλος στη Βρετανία από την αποκάλυψη βίντεο με σεξουαλικό όργιο και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς από νεαρούς παίκτες της Leicester City.

Η εφημερίδα  Mirror on Sunday έκανε μία δυσάρεστη αποκάλυψη στο πρωτοσέλιδό της, αναφερόμενη σε μία ομάδα παικτών της Leicester City, οι οποίοι βιντεοσκόπησαν ένα σεξουαλικό όργιο στην Ταϊλάνδη, προχωρώντας σε ακραία ρατσιστική συμπεριφορά.  Η κοινή γνώμη έχει ξεσηκωθεί.

Ο γιος του μάνατζερ της Leicester, του Νίγκελ Πίρσον, ο 22χρονος Τζέιμς Πίρσον, βιντεοσκοπήθηκε μαζί με τον 21χρονο Τομ Χόπερ και τον 22χρονο Άνταμ Σμιθ σε ένα βίντεο ντροπής.  Για την ιστορία η ομάδα ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη για ένα καλό σκοπό, που κατέληξε σε εξευτελισμό και όλη τη Βρετανία να συζητάει για το αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ένας από τους ποδοσφαιριστές ακούγεται να αποκαλεί μία γυναίκα «σχιστομάτα», ενώ οι άλλοι γελούν με τα ρατσιστικά του σχόλια.

Διαβάστε το αυθεντικό άρθρο από τη  ΕΔΩ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Βρήκαμε το βίντεο σε ιστοσελίδα ακατάλληλη για ανηλίκους!
Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη κάνοντας κλικ ΕΔΩ

COMMENTS