ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ

ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ

Τόσοι και τόσοι έχουν υμνήσει τον κώλο! Όπως είχε πει και κάποιος σοφός : Κώλος = Το μουνί του μέλλοντος…
Ένα είναι σίγουρο: Οι γυναίκες ή το λατρεύουν ή δεν θέλουν να ακούνε καν γι’ αυτό… Ο κυριότερος λόγος που οι γυναίκες αποστρέφονται τον πρωκτικό έρωτα είναι ο πόνος. Άλλοι λόγοι που κάνουν τις γυναίκες να τον αποφεύγουν είναι το θέμα υγείας. Ο πρωκτός μπορεί να χάσει την ελαστικότητα του και αυτή να μην επανέλθει ποτέ αν το πρωκτικό σεξ παραγίνεται. Ένας άλλος λόγος ανησυχίας για κάποιες, είναι ο φόβος κάποιου «ατυχήματος» κατά το οποίο, το πέος βγαίνει από τον πρωκτό λίγο βρώμικο (καταλαβαίνεις τι εννοώ…) Αυτό, όταν συμβαίνει είναι μια στιγμή φοβερής αμηχανίας και για τους δύο και σχεδόν καταστροφικό για την εικόνα της γυναίκας.

Το πρωκτικό σεξ προσφέρει και στα 2 φύλα μια τελείως διαφορετική αίσθηση ηδονής από το συνηθισμένο. Ο πρωκτός είναι γεμάτος από νευρικές απολήξεις και έτσι η ενασχόληση με αυτόν μπορεί να είναι πραγματικά απολαυστική. Η αίσθηση μπορεί πραγματικά να είναι απίστευτη. Είναι τελείως διαφορετική για την αρχάρια γυναίκα από ότι είχε νιώσει μέχρι σήμερα. Δεν είναι κλειτοριδικό και δεν είναι κολπικό. Είναι κάτι σαν συνδυασμός των παραπάνω. Ο πρωκτός της γυναίκας, όταν είναι έτοιμος, καταπίνει στην κυριολεξία το πέος και δεν το αφήνει να βγει! Επίσης πολύ ερεθιστική είναι η αίσθηση του απαγορευμένου. Ο πρωκτικός οργασμός επίσης είναι εφικτός!

 Πράγματα που πρέπει να προσέχουμε στο πρωκτικό sex. Γενικά πρόσεχε πως θα το κάνεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να τα καταστρέψεις όλα. Αν μια γυναίκα αποκτήσει μια τραυματική εμπειρία σε σχέση με το πρωκτικό σεξ πολύ δύσκολα θα αποπειραθεί να το ξαναδοκιμάσει. Οπότε είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.

 Απαραίτητη είναι η σωστή προθέρμανση! Κάντο με μικρά βηματάκια και όχι απότομα!
Τα δάχτυλα είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης.  Χρησιμοποίησε ένα δάχτυλο, στη συνέχεια, δύο, έτσι ώστε να μυήσεις  τη σύντροφό σου στα μυστήρια της πρωκτικής διείσδυσης.  Χάιδεψε στην αρχή λίγο την κωλοτρυπίδα της και δες τις αντιδράσεις της. Αν της αρέσει χώσε λίγο το δάκτυλο μέσα λίγο παραπάνω. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν το θέλει . Αν το απολαμβάνει . θα αρχίσει να βογγάει. Μάλιστα μπορείς να πειραματίζεσαι με τα δάκτυλά σου ενώ κάνετε έρωτα.

Συνιστάται να ξοδέψεις λίγα χρήματα παραπάνω για να αγοράσεις ένα λιπαντικό σιλικόνης ή ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό διότι διαρκούν  περισσότερο και δεν στεγνώνουν γρήγορα. Απέφυγε τα λιπαντικά που είναι βασισμένα σε πετρελαιοειδή, τύπου βαζελίνης. Επίσης η βαζελίνη, θα υποβαθμίσει την ασφάλεια του προφυλακτικού, καταστρέφοντας τη χρησιμότητά του.

Απέφυγε οπωσδήποτε, να ακολουθήσεις την πρακτική κώλος-μουνί και ξανά κώλος! Υπάρχει μεγάλο ρίσκο να μεταφέρεις βακτηρίδια στον κόλπο της γυναίκας.

 Ένα θέμα είναι και η καθαριότητα της περιοχής. Πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν κλύσμα για να καθαριστεί τελείως η περιοχή του πρωκτού. μπορείς να αγοράσεις ένα κλύσμα από οποιοδήποτε φαρμακείο αν και καλό θα ήταν να αποφεύγεις τα φαρμακευτικά κλύσματα. Ο λόγος είναι ότι περιέχουν ερεθιστικά υγρά που επηρεάζουν αρνητικά την λειτουργία του εντέρου.. Για ελαχιστοποίηση του ερεθισμού χρησιμοποιήστε απλά χλιαρό νερό και όχι αλμυρό ή άλλα διαλύματα Αν πρόκειται να το κάνεις θα πρέπει να γίνει  λίγες ώρες πριν το πρωκτικό σεξ, όχι ακριβώς πριν από την πράξη.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζουμε ότι με τον πρωκτικό έρωτα είναι πολύ πιο εύκολο να μεταδοθούν διάφορα νοσήματα όπως ο ιός του AIDS. Ο λόγος είναι ότι τα πρωκτικά τοιχώματα είναι πιο ευαίσθητα από την μήτρα σε τραυματισμούς. Πιο συγκεκριμένα, οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού του AIDS είναι 20 φορές μεγαλύτερος στον πρωκτικό έρωτα χωρίς προφυλάξεις απ’ ότι στον κολπικό έρωτα χωρίς προφυλάξεις.

Και κάτι τελευταίο: Να ξέρεις ότι με τον πρωκτικό έρωτα  υπάρχει η περίπτωση η κοπέλας σου να μείνει έγκυος! Ανάμεσα στα ζευγάρια που κάνουν πρωκτικό σεξ το 8% καταλήγουν σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη! Ο λόγος δεν είναι γιατί το σπέρμα περνάει απ’ τα τοιχώματα του πρωκτού στην μήτρα αλλά γιατί αυτό στάζει συχνά από την κωλοτρυπίδα στο μουνί!

Μερικά στατιστικά:

25% έχουν πειραματιστεί με πρωκτικό σεξ τουλάχιστον σε ένα σημείο της ζωής τους.

10% έχουν κάνει τουλάχιστον μία φορά κατά το προηγούμενο έτος.

Μεταξύ των γυναικών 25-29, το 12% είχε συμμετάσχει σε πρωκτική επαφή κατά το τελευταίο έτος.

  8% των ανδρών και 6% των γυναικών ανέφεραν ότι έκαναν πρωκτικό σεξ τουλάχιστον μια φορά τον μήνα, τον περασμένο χρόνο.

COMMENTS