ΠΟΣΑ εκατομμύρια έδιναν έδωσαν στον Σταμάτη Κόκοτα για να ξυρίσει τις φαβορίτες του; ΠΟΣΑΑΑΑ…; [video]

Ο σπουδαίος Σταμάτης Κόκοτας μετά από πολλά χρόνια εμφανίστηκε τηλεοπτικά στην…
εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής ήταν πολύ συγκινημένος και εξομολογήθηκε πως είχε όνειρο ζωής να συναντηθεί τηλεοπτικά με τρεις ανθρώπους, τους Θανάση Βέγγο, Γιώργο Φούντα και Σταμάτη Κόκοτα. «Η μοίρα τα έφερε έτσι και η μία μου επιθυμία έγινε πραγματικότητα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον ερμηνευτή.

Οι δυο τους μίλησαν για την πορεία του Σταμάτη Κόκοτα, τους φίλους του από την εγχώρια αλλά και τη διεθνή showbiz όπως το Σταύρο Ξαρχάκο, το Μίκη Θεοδωράκη στους οποίους όπως είπε χρωστάει πολλά αλλά και τον αδελφικό του φίλο Αριστοτέλη Ωνάση, τη Μαρία Κάλλας, τη Brigitte Bardot και τη Romy Schneider η οποία ερχόταν συνέχεια στην Αθήνα για να τον ακούσει.

Μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήθελε να μάθει αν αληθεύει η φήμη που υπάρχει πως μια εταιρία με ξυραφάκια πριν πολλά χρόνια έδωσε στο Σταμάτη Κόκοτα 50.000.000 δραχμές για να ξυρίσει τις φαβορίτες του. «Είναι αλήθεια. Αυτές οι προτάσεις είναι για άλλους δεν είναι για μένα. Εγώ είμαι πολύ αυστηρός πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με τους άλλους και τους φίλους μου», ανέφερε ο τραγουδιστής εξηγώντας τη θεωρία του για τα χρήματα.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *