Ποια σημεία του σώματος βρίσκουν οι άντρες πιο σεξουαλικά και γιατί?

Ποια σημεία του σώματος βρίσκουν οι άντρες πιο σεξουαλικά και γιατί?

Όταν οι άντρες προσέχουν μια γυναίκα για πρώτη φορά παρατηρούν ορισμένα μέρη του σώματος της για να την βρει ή όχι ελκυστική. Ποια είναι όμως αυτά και γιατί; Οι επιστήμονες αποφάσισαν να βρουν την απάντηση σε αυτό το ερώτημα και έκαναν της ανάλογες μελέτες.
Έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότια Ουαλίας στην Αυστραλία έδειξε οι γυναίκες με καμπύλη και στενή μέση ελκύουν σεξουαλικά τους άνδρες περισσότερο. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνες οι άνδρες θεωρούν ιδανική αναλογία τις διαστάσεις που κυμαίνονται γύρω στο 0,7 καθώς εκλαμβάνονται ως «απόδειξη» γονιμότητας.
Για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, οι ειδικοί παρουσίασαν σε μία ομάδα εθελοντών φωτογραφίες όπου είχαν αλλοιωθεί το μπούστο, τα οπίσθια και οι γοφοί μίας γυναίκας. Στη συνέχεια τους ζήτησαν και τους ζήτησαν να τις βαθμολογήσουν αναφορικά με το πόσο γοητευτικές τις έβρισκαν. Την ίδια ώρα ειδικές κάμερες παρακολουθούσαν το βλέμμα τους καθώς τις κοιτούσαν. Αν και οι περισσότεροι κοιτούσαν κυρίως το ντεκολτέ, η μέση και οι γοφοί δεν περνούσαν ποτέ απαρατήρητα.
Έρευνα των Πανεπιστημίων του Πίτσμπουργκ και της Καλιφόρνια, στην οποία είχαν πάρει μέρος 16.000 γυναίκες είχε δείξει ότι οι γυναίκες με καμπύλες ήταν πιο έξυπνες. Όσο πιο μεγάλη ήταν η διαφορά ανάμεσα στο μέγεθος της μέσης τους και των γοφών τους, τόσο πιο ψηλά σκορ είχαν στα τεστ νοημοσύνης. Κάτι που επίσης βοηθάει στο να φανούν πιο ελκυστικές σε έναν άντρα.

COMMENTS