Όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στους γλουτούς της Natalia Velez, αλλά εμείς έχουμε το SexTape της!!!

Όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στους γλουτούς της Natalia Velez, αλλά εμείς έχουμε το SexTape της!!!

Η 29χρονη πάλαι ποτέ WAG του Radamel Falcao τιμά και με το παραπάνω την Κολο-μβιανή καταγωγή της.

Μιλάμε για ένα κορίτσι που, από τα 13 της που ξεκίνησε το μόντελινγκ, μας έχει χαρίσει -ως αντρικό φύλο- αμέτρητες χαρές. Τελευταία από τις οποίες ήταν η φωτογράφηση της για το Zoo Αυστραλίας, που λέγαμε παραπάνω, με τίτλο ‘Bum of the year’. Το ίδιο σημείο της ανατομίας της στο οποίο επέλεξαν να δώσουν έμφαση και τα παιδιά από το Maxim Ισπανίας, που επίσης την τίμησαν δεόντως.

Την σταθερή παρουσία της, από το 2012 και μετά, στις περιζήτητες διαφημίσεις του Super Bowl. Πρώτα ως γυμνό μοντέλο για την Go Daddy και μετά ως την γυναίκα για την οποία αξίζει να φας μια μπάλα rugby στους όρχεις για λογαριασμό των Doritos.

Και, φυσικά, την περίοδο που η σχέση της με τον παντρεμένο Falcao (που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, ενώ έπεσαν και οι σχετικές μηνύσεις) ήταν ευλογία για όλους τους φιλότιμους συντάκτες λιστών με WAG’s που αρνούνται πεισματικά να την βγάλουν εκτός μέχρι και σήμερα.

Όπως και να’χει η Natalia από το Μεντεγίν είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο καυτά κορμιά στο Μαϊάμι, όπου και ζει εδώ και πέντε χρόνια. Κάτι που, σε μια πόλη με τόσο συναγωνισμό αψεγάδιαστης σάρκας, δεν το λες και εύκολο.

Το παρακάτω Sextape κυκλοφορεί και φήμες λένε ότι είναι από τη σχέση της με το Falcao:

COMMENTS