Ο Γιώργος που έγινε Αντριάνα και είναι η πρωταγωνίστρια της πρώτης ελληνικής GAY τσόντας – υπερπαραγωγής!

Ο Γιώργος που έγινε Αντριάνα και είναι η πρωταγωνίστρια της πρώτης ελληνικής GAY τσόντας – υπερπαραγωγής!

Ένα αγόρι που το έλεγαν Γιώργο, πρωταγωνιστεί στα 25 του στην πρώτη επαγγελματική ελληνική gay τσόντα ως «Ερμής» κι έπειτα ξαναγεννιέται στην πραγματική ζωή ως Αντριάνα. Με την Αντριάνα είχαμε δώσει ραντεβού στο σπίτι της, μιας και έλειπαν οι γονείς της. «Πριν από λίγο έδιωξα το τεκνό, γι’ αυτό με βλέπεις έτσι απροετοίμαστη» μου λέει, ενώ το μάτι μου πέφτει πάνω στα tattoo, ένα από τα λίγα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι είναι το ίδιο άτομο το οποίο πρωταγωνιστούσε στην ερωτική ταινία «First Greek Gay Wedding».

Λοιπόν, θες να ξεκινήσουμε από τα παλιά αρχικά; Πες μου λίγο πού μεγάλωσες…
Έχω καταγωγή από την Κρήτη και από την Αθήνα. Μεγάλωσα στην Αθήνα, στα Πατήσια συγκεκριμένα. Έχω άλλον έναν αδερφό 26 χρονών. Εγώ είμαι 25. Πήγαινα στην Αθήνα σχολείο. Στο λύκειο πήγα στην ΓΚΡΑΒΑ. Το σχολείο το τελείωσα στα 23 και ήταν τραυματική εμπειρία, κυρίως λόγω της ενδοσχολικής βίας και του τρόπου που σε αντιμετώπιζαν και του πώς φαινόσουν.

Και την τσόντα πότε την γύρισες;
Την ταινία την έκανα πριν τρεις μήνες για οικονομικούς λόγους κυρίως και είναι μια πονεμένη ιστορία. Είχα σταματήσει για λίγο καιρό τις ορμόνες προκειμένου να αλλάξω και να γίνω πιο ανδροπρεπής, αλλά δεν γινόταν, γιατί οι ορμόνες είχαν προχωρήσει, οπότε ήταν όλα θέμα του μοντάζ και των λήψεων. Ξέρεις, από ποια πλευρά θα με πάρει ο καμεραμάν για να μη φανούν διάφορα: το στήθος, τα θηλυκά χαρακτηριστικά…

Πες μου για την ταινία.
Η ταινία λέγεται «First Greek Gay Wedding». Το σενάριο παρουσιάζει τον ομοφυλοφιλικό γάμο ενός ζευγαριού, στον οποίο κουμπάρα είναι μια τρανς. Παρουσιάζεται κανονικά το μυστήριο, μετά έχει σκηνές με το ζευγάρι και μετά στο δωμάτιο έρχεται και η κουμπάρα. Εγώ έκανα παθητικό με τον «σύζυγο». Υπάρχουν και σκηνές με εμένα και την «κουμπάρα», ενώ ο παραγωγός μου έλεγε «δεν χρειάζεται να κάνεις παραπάνω πράγματα από αυτά για τα οποία σε έχουμε πληρώσει», αλλά όταν κάνεις σεξ πας εκεί που σε οδηγεί το σώμα σου.

Και σαν εμπειρία πώς ήταν;
Σαν εμπειρία ήταν καλή. Σε πληροφορώ ότι μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας είχα αυτό το αίσθημα του «πηγαίνω διακοπές και όταν γυρνάω κάτι μου λείπει». Μου λείπουν οι φίλοι, αυτοί που γνώρισα εκεί, η παρέα, το τι θα κάναμε τέτοια ώρα –θα τρώγαμε μαζί. Είχαμε δεθεί πάρα πολύ σαν συνεργείο. Ήταν σαν να πήγα μονοήμερη εκδρομή, στην οποία πήγα με άτομα τα οποία δεν ήξερα και τα οποία ίσως και να μην ξανάβλεπα, αλλά πέρασα πολύ ωραία. Απλά ήταν δύσκολο, γιατί δεν είναι κανονική ταινία, δεν είναι σίριαλ, είναι μια πορνό ταινία. Για μια μέρα πρέπει να είσαι μονίμως σε εγρήγορση, ολόκληρη, μονίμως σε κέφι, και αν δεν είσαι, να το δείχνεις. Όταν ακούς «μια μέρα γυρίσματα» λες εντάξει, σιγά, αλλά κυριολεκτικά γαμιέσαι στα γυρίσματα, δηλαδή είναι δύσκολο πραγματικά.

Και σου είχαν πει από την παραγωγή ότι θέλουν να παίξεις ως αγόρι…
Ναι, σαν αγόρι, γιατί είναι η πρώτη γκέι ταινία ουσιαστικά στην Ελλάδα, δεν έχει ξαναγυριστεί παρόμοια –τουλάχιστον από πλευράς παραγωγής- οπότε υπήρχε πολύ ψάξιμο μέχρι να βρουν αυτόν ο οποίος τελικά θα παίξει, και αν θα δεχτεί, επειδή θα βγει και στα περίπτερα και στο Playboy και στο διαδίκτυο. Μπορείς πολύ εύκολα να την κατεβάσεις και γενικότερα εκτίθεσαι πολύ σαν gay άτομο στην Αθήνα, σκέφτεσαι τι θα πουν οι γονείς σου, τι θα πουν γενικότερα στο περιβάλλον σου, είναι πολύ δύσκολο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μου το πρότειναν και δέχτηκα, αλλά δεν το μετάνιωσα νομίζω. Δεν το έχω μετανιώσει ακόμα και τώρα που το έμαθαν οι δικοί μου.

Αν σου έλεγαν να παίξεις σε τσόντα ως γυναίκα, θα το έκανες;
Όχι, δεν θα το έκανα, και σε πληροφορώ ότι ο μόνος λόγος που έκανα την άλλη ταινία, πέραν από το οικονομικό, ήταν αυτό που μου είχε πει μια φίλη μου ένα βράδυ με φεγγάρι που καθόμασταν στο μπαλκόνι της στο Γκάζι. Μου λέει «ώστε το σκέφτεσαι», και της λέω «Ναι το σκέφτομαι. Πώς αλλιώς να δείξω ότι έκανα το παραπάνω βήμα, ότι δηλαδή με σκότωσα σαν αντρικό χαρακτήρα και με έκανα γυναικείο» και μου λέει «Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να σκοτώσεις το Γιώργο. Βγαίνοντας έξω από όλο αυτό θα γεννηθείς σαν κάτι άλλο, θα ξαναγεννηθείς ως Αντριάνα». Αυτό νομίζω ήταν το κομβικό σημείο. Μετά την ταινία, την άλλη μέρα, τα έκλεισα όλα, θεωρούσα τον εαυτό μου εντελώς κορίτσι. Δεν με ενδιέφερε τι θα πούνε πλέον.

Η πρόταση πώς προέκυψε;
Η πρόταση προέκυψε από τον Κώστα Χατζηβαρβάτο, έναν παραγωγό ο οποίος δούλευε χρόνια στη Σειρήνα και έχει κάνει γύρω στις 11 ταινίες. Δειλά-δειλά, μια μέρα σε ένα πάρτι με ρώτησε αν θα ήθελα να συμμετάσχω, και είπα «ναι εντάξει, γιατί όχι». Και έτσι ξεκίνησα, δηλαδή δεν το είχα στο μυαλό μου. Το συζήτησα με τους δικούς μου και η αλήθεια είναι ότι όταν τους το πρωτοείπα δεν το πίστευαν. Βασικά, δεν ήθελαν να το πιστέψουν, γιατί όλο αυτόν τον καιρό είχα κάνει βήματα και μου έλεγαν να προσέχω και έλεγα «ναι, ναι, ναι» και μετά πήγα και γύρισα τσόντα… Ε, είναι λίγο σαν να μην τους άκουγα τόσο καιρό. Αλλά άκουγα αυτό το οποίο μου έλεγε ο πατέρας μου: «κάνε πράγματα τα οποία δεν θα μετανιώσεις μετά», να μην γυρίσω πίσω και να αναρωτηθώ γιατί έκανα την τάδε επιλογή.

Οι δικοί σου το έμαθαν πριν παίξεις στην ταινία;
Οι γονείς μου το έμαθαν γιατί ήθελα εγώ να το μάθουν. Δεν ήθελα να έρθει η στιγμή που θα τους πουν «Ξέρεις το παιδί σου παίζει στην ταινία, πέρασα και το είδα σε ένα περίπτερο…». Με τον αδερφό μου δεν έχουμε πολύ κοντινές σχέσεις, θέλει απλά να μην εκτίθεται κι αυτός. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά όταν μπαίνεις στον δρόμο αυτό θα τα ακούσεις όλα. Και από το περιβάλλον σου και από την οικογένειά σου και από τους φίλους σου. Το θέμα είναι να έχω καλή σχέση με τη μαμά μου και τον μπαμπά μου, με όλους τους άλλους δεν με ενδιαφέρει. Οι γονείς μου, πάντως, έχουν δει κάποιες φωτογραφίες, κάποια teaser που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Νομίζω ότι αυτό είναι το ευαίσθητο κομμάτι που δεν θέλω να το συζητάω μαζί τους. Αλλάζω κατευθείαν συζήτηση. Δηλαδή, μπορεί να μου λένε «σε είδα στη φωτογραφία» και να τους πω «ναι, ναι, ναι» και να αλλάξω συζήτηση κατευθείαν. Τώρα, για τους υπόλοιπους, ποσώς με ενδιαφέρει.

Πότε έχυσες τελευταία φορά;
Σήμερα το πρωί γιατί πηδήχτηκα τρεις φορές με ένα παιδί που είχε έρθει. Δεν χύνω, απλά έχω κάτι σαν προσπερματικά υγρά. Επειδή πλακωνόμουν στα αντιανδρογόνα οπότε υπάρχει στύση, αλλά δεν υπάρχει εκσπερμάτιση.

Και πότε έκλαψες;
Στο τελευταίο όνειρό μου είδα ήταν ότι είχα κάνει το χειρουργείο. Όταν ξύπνησα έκλαιγα πολύ, γιατί νόμιζα ότι είχα τελειώσει, ότι είχα ηρεμήσει ψυχικά. Και όταν σηκώθηκα είδα την μαμά μου και μου είπε «εντάξει, μην ανησυχείς, όλα θα έρθουν», αλλά ήταν τόσο αληθινό που δεν το πίστευα. Λέω τώρα τι όνειρα κι αυτά, εφιάλτες.

Σε πέντε χρόνια από τώρα πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου;
Στο εξωτερικό, σίγουρα, γιατί στην Ελλάδα ό,τι και να είσαι, από πουτάνα μέχρι και γιατρός ποτέ δεν θα ανταμειφθείς όπως σου αξίζει. Θα μπορούσα να με φανταστώ και σε μια πόλη και σε ένα χωριό να έχω ένα μικρό μαγαζάκι, να έχω την ηρεμία μου.

Ε: Σεξ επι πληρωμή κάνεις;
Ναι, πολλές φορές.

Και πώς είναι αυτό σαν εμπειρία;
Κοίτα, είναι περίεργη αίσθηση γιατί ξέρεις ότι ο καθένας που έρχεται, έρχεται γι’ αυτόν τον λόγο, οπότε πρέπει να δείξεις έναν επαγγελματισμό. Που σημαίνει ότι πρέπει να τον δεχτείς ΟΠΩΣ και να είναι. Αν έχεις ανάγκη τα λεφτά πρέπει να το κάνεις και ας είναι ο άλλος σαν το μαύρο του το χάλι. Τώρα έχω το δικαίωμα της επιλογής, και είναι πολύ καλύτερα, αλλά το αίσθημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος μετά θα φύγει, και ότι ήταν μόνο σεξ. Αν η ψυχολογία σου δεν είναι καλή, δεν θα το αντέξεις, Δεν πρέπει όμως να μπεις ποτέ στο τριπάκι να μπλέξεις την σχέση σου με αυτό. Δηλαδή την ζωή σου, την σχέση σου, τον άνθρωπο που είσαι μαζί να τον μπερδέψεις, να γυρίσεις και να του πεις ότι «ναι, το είχα κάνει κάποτε με κάποιον ο οποίος με πλήρωσε».

Κάνεις σεξ με στρέιτ ή γκέι κόσμο;
Με στρέιτ. Καθαρά με στρέιτ κόσμο και καθαρά ενεργητικό.

Σχέση έχεις τώρα;
Κατά καιρούς. Πλέον δεν είναι εύκολο να κάνω σχέση, γιατί υπάρχει πολύ ζήλια κι εγώ δεν την μπορώ την ζήλια. Είχα σχέση τρία χρόνια με ένα παιδί, χωρίσαμε, έφυγε στην Αμερική κι έπειτα δεν ξανάκανα.

Τι πιστεύεις ότι καυλώνει τον στρέιτ κόσμο στις τραβεστί;
Το ότι βλέπουν ένα αντρικό σώμα με μια γυναικεία εμφάνιση, με μια γυναικεία προσωπικότητα, κάτι που δεν μπορούνε να βρουν εύκολα αλλού. Πολλές φορές, ειδικά όταν έρχεται κάποιος και σου λέει θέλω να το κάνουμε επί πληρωμή, και ζητάει παθητικό και σου λέει ότι δεν το έχει ξανακάνει, αυτό είναι «ο μεγάλος μύθος». Το ’χουνε ξανακάνει πολλάκις, απλά τους αρέσει να λένε ότι δεν το έχουν ξανακάνει για να κόψουν αντιδράσεις, κυρίως. Αλλά αυτό που γουστάρουν νομίζω είναι αυτό: μια αντρική φιγούρα με γυναικεία χαρακτηριστικά και γυναικεία εμφάνιση, και ας είναι καρικατούρα πολλές φορές. Δηλαδή, ακόμα και αν είναι ένας άντρας τριχωτός, ντυμένος γυναίκα. Όλα αυτά είναι καθαρά θέμα γούστου. Εγώ είχα πιο πολύ πέραση ως cross dresser, σαν αγόρι χωρίς λέιζερ, χωρίς ορμόνες, χωρίς περούκα. Τώρα έχω πέραση σε άλλο κοινό, σε κοινό με το οποίο μπορώ να βγω για ένα ποτό, για φαγητό, να κυκλοφορήσω, ενώ στην πρωταρχική περίοδο ήταν απλά για να πηδηχτώ μαζί τους. Κατάλαβες;

COMMENTS