Ξέσπασε η σέξι ΟΝΝΕΔίτισα Έλλη Παπαγγελή

Ξέσπασε η σέξι ΟΝΝΕΔίτισα Έλλη Παπαγγελή

Απάντηση στα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τις φωτογραφίες της στο instagram, δίνει η Έλλη Παπαγγελή. Το γνωστό μοντέλο, αναφέρει χαρακτηριστικά πως ζει από το συγκεκριμένο επάγγελμα και η δουλειά της είναι να φωτογραφίζεται με ρούχα αλλά και με εσώρουχα.

Μάλιστα σχολιάζει με δηκτικό τρόπο, πως δεν παρασιτεί εις βάρος της οικογένειας της ή εις βάρος του κράτους και απορεί γιατί κάποιοι σοκάρονται από τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει και θα εξακολουθήσει να κάνει, λόγω της δουλειάς της.

Μιλώντας στα parapolitika.gr ανέφερε: «Θέλω να απαντήσω στα δημοσιεύματα που έχω δει, πως η δουλειά μου είναι αυτή. Είμαι μοντέλο, από την εποχή που ήμουν φοιτήτρια στην Φιλοσοφική, στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Στην μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή την δουλειά, έχω κάνει τόσες συνεργασίες με εταιρείες ρούχων και σχεδιαστές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχω συνεργαστεί με μεγάλα πρακτορεία στην Αθήνα, στην Κωνσταντινούπολη, στο Χονγκ Κονγκ, στο Μιλάνο και στο Λονδίνο. Φυσικά όμως δεν ασχολείται κανείς με αυτά. Έχω κάνει καμπάνιες προϊόντων, αξεσουάρ, και όλων των ειδών τα ρούχα, από haute couture μέχρι εσώρουχα, γιατί πολύ απλά είναι η δουλειά μου και ζω από αυτό. Δεν παρασιτώ σε βάρος του κράτους ή της οικογένειας μου. Απορώ γιατί “σοκάρονται” ορισμένοι με την δουλειά μου, με τον λογαριασμό μου στο instagram και με τα όποια πολιτικά μου πιστεύω. Τέλος θέλω να πω ότι ο τίτλος ”σεξι οννεδιτισσα” είναι άστοχος, καθώς αυτές τις φωτογραφίες τις κάνω ως μοντέλο και όχι ως οννεδίτισσα ή ως αρχαιολόγος. Είναι άσχετα αυτά μεταξύ τους»

COMMENTS