Η απατημένη σύζυγος του έκοψε το πέος δυο φορές, αλλά τώρα θα παίξει σε ταινία πορνό

Η απατημένη σύζυγος του έκοψε το πέος δυο φορές, αλλά τώρα θα παίξει σε ταινία πορνό

Στα μέσα Ιανουαρίου ο 32χρονος Fan Lung από την Κίνα και πατέρας πέντε παιδιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν η γυναίκα του του έκοψε το πέος με ψαλίδι αφού ανακάλυψε στο κινητό της τηλέφωνο μια πικάντικη συνομιλία του με την ερωμένη του, Zhang Hung.

Αφού έγινε επανασυγκόλληση, η σύζυγος τρύπωσε στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν και του το ξανάκοψε και το πέταξε έξω, ενώ ο άντρας την πλάκωσε στο ξύλο.

Μετά από όλη αυτή την περιπέτεια, ο νεαρός άνδρας, ο οποίος αναρρώνει, δέχτηκε πρόταση από η εταιρεία παραγωγής πορνό Bang You Later του πρότεινε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό μαζί με την ερωμένη του.

Αφού πρώτα διατύπωσαν τα «βαθιά κι ειλικρινή συλλυπητήριά» τους για το μόριό του, η εταιρεία του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση με την «καλύτερη ιατρική και φυσικές μεθόδους που υπάρχουν».

Στην επιστολή που του έστειλε η εταιρεία, αναφέρει: «Για περαιτέρω υποστήριξη, θα θέλαμε να σας κάνουμε μια επιχειρηματική πρόταση. Θα θέλαμε να γυρίσουμε μια ταινία πορνό με εσάς και την τωρινή σύντροφό σας, Zhang Hung.

Εμείς θα καλύψουμε το κόστος παραγωγής και διανομής κι εσείς θα κρατήσετε το 100% των εσόδων.
Η πρόθεσή μας είναι να σας βοηθήσουμε οικονομικά μέσα από αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή, αλλά και να σας βοηθήσουμε να αποκατασταθεί η σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση.

Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι η οικειότητα στην κάμερα μπορεί να λειτουργήσει ως μια απελευθερωτική κι αποτελεσματική μορφή θεραπείας.

Ελπίζουμε ότι αυτή η γενναιόδωρη προσφορά θα σας δώσει το κίνητρο να συνεχίσετε τη διαδρομή σας προς την ανάκαμψη».

Η εταιρεία θεωρεί σχεδόν σίγουρο ότι ο 32χρονος δε θα αρνηθεί αυτή την τόσο δελεαστική πρόταση.

COMMENTS