Γυναίκα έκανε σεξ με τον άνδρα της μετά από 6 μήνες και κινδύνεψε να πεθάνει!

Γυναίκα έκανε σεξ με τον άνδρα της μετά από 6 μήνες και κινδύνεψε να πεθάνει!

Μία γυναίκα στην Κίνα κινδύνεψε να πεθάνει, όταν κύστη στις ωοθήκες της έσπασε κατά τη διάρκεια σεξ με τον σύζυγό της, τον οποίο δεν είχε δει επί έξι μήνες.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, η 26χρονη Σιάο Κινγκ συνάντησε ξανά τον σύζυγό της μετά από χρονικό διάστημα έξι μηνών, αλλά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά το σεξ, με δυνατούς πόνους στην κοιλιά. Όπως προέκυψε, είχε σπάσει μια κύστη στις ωοθήκες της, με αποτέλεσμα να χάσει ποσότητα αίματος περίπου ίση με το 40% του αίματός της.

Οι συγκεκριμένες κύστες είναι κοινό φαινόμενο και συνήθως δεν παρουσιάζουν συμπτώματα, ενώ εμφανίζονται και εξαφανίζονται χωρίς να υπάρξει ανάγκη για ιατρική βοήθεια.

Ο δρ. Χουάνγκ Μέι, του επαρχιακού νοσοκομείου της Χουνάν, είπε στη Xiaoxiang Morning Post πως η Σιάο Κινγκ δεν ήταν έγκυος, αλλά εξέταση έδειξε ότι υπήρχε μεγάλη ποσότητα αίματος και υγρών στην κοιλιά και την περιοχή της πυέλου.

Διαγνωστική λαπαροσκόπηση έδειξε πως η γυναίκα είχε αιμοπεριτόναιο (ύπαρξη αίματος στην περιτοναϊκή κοιλότητα).

«Υπήρξε απώλεια αίματος 1.500 ml στην κοιλιά της, που αντιστοιχεί περίπου στο 40% του αίματός της» είπε ο Χουάνγκ. «Αν ερχόταν στο νοσοκομείο αργότερα, θα υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή της».

Εν τέλει, η Σιάο Κινγκ σώθηκε, αλλά οι γιατροί ανακάλυψαν την ύπαρξη και μιας κύστης τριών εκατοστών στη δεξιά ωοθήκη, την οποία και αφαίρεσαν.
Σύμφωνα με τον γιατρό, υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους η κύστη μπορεί να σπάσει: Λόγω αυξημένης πίεσης αίματος κατά τη διάρκεια της περιόδου, ή λόγω έντονου σεξ.

COMMENTS