Για όσουν πιστεύουν πως τα ζώα δεν καταλαβαίνουν….

Η γατούλα της φωτογραφίας έκανε την εμφάνισή της στην γειτονιά εθελόντριάς μας πριν λίγο καιρό. Απόμακρη και …
απλησίαστη, φοβόταν το χάδι και την ανθρώπινη παρουσία. Σιτιζόταν στην αυλή, μόνο όταν η εθελόντρια απομακρυνόταν. Χρειάστηκε παγίδα για να μεταφερθεί στον κτηνίατρο για να στειρωθεί, όμως παρά την απόμακρη φύση της, συνέχισε να επισκέπτεται την εθελόντρια σε καθημερινή βάση για το καθιερωμένο γεύμα.
Την ονομάσαμε Σκιά, γιατί ήταν πάντα εκεί αλλά δεν μπορούσες να την αγγίξεις…

Πέρασαν κάποιες μέρες που η Σκιά δεν εμφανίστηκε και όλοι είχαμε ανησυχήσει. Τότε, έκανε κάτι που επιβεβαίωσε αυτό που πάντα πιστεύαμε, ότι τα ζώα καταλαβαίνουν τα πάντα.

Εμφανίστηκε πονεμένη, με το πόδι της χτυπημένο, σχεδόν διαλυμένο. Νιαούρισε με παράπονο και επέτρεψε στην εθελόντρια, όχι απλώς να την αγγίξει και να την χαϊδέψει, αλλά να την πάρει αγκαλιά και να την βάλει στο κλουβί μεταφοράς με προορισμό το κτηνιατρείο.
Επέστρεψε στο σημείο που ένιωθε ασφαλής, εκεί που ένιωσε στοργή, ακόμη και με τους δικούς της όρους. Και τώρα που είχε ανάγκη μας εμπιστεύτηκε απόλυτα.

Η Σκιά μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, όπου χωρίς αντίσταση δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Οι ακτινογραφίες έδειξαν πως το πόδι δεν είναι σπασμένο, αλλά τα μικρά οστά είναι θρυμματισμένα και η άσχημη πληγή καθαρίστηκε. Η νοσηλεία της θα κρατήσει περίπου 20 μέρες, καθώς η πληγή έχει μολυνθεί άσχημα.
Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά…

Τα έξοδα της νοσηλείας είναι 20€ την ημέρα και για μια ακόμη φορά θα χρειαστούμε την βοήθειά σας.

Αν θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τον τραπεζικό μας λογαριασμό είτε το paypal με την αιτιολογία «ΣΚΙΑ».

Τράπεζα Πειραιώς: 60 4001 0189 237
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237
Paypal: [email protected]

Για οποιοδήποτε ποσό μην ξεχνάτε να μας στέλνετε τα στοιχεία σας για να σας στείλουμε την απόδειξή σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *