Γερμανία: 220 αστυνομικοί απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους στο G20 λόγω πάρτι με δημόσιο σεξ και…ούρηση

Γερμανία: 220 αστυνομικοί απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους στο G20 λόγω πάρτι με δημόσιο σεξ και…ούρηση

Περίπου 220 αστυνομικοί της αστυνομίας του Βερολίνου, που είχαν αποσπαστεί στο Αμβούργο στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για τη συνδιάσκεψη του G20 απαλλάχθηκαν από τα καθήκοντά τους και εστάλησαν πίσω στην πόλη τους λόγω ξέφρενου πάρτι, που περιελάμβανε σεξ και ούρηση δημοσίως, καθώς και άλλες ανάρμοστες συμπεριφορές.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, οι αστυνομικοί διοργάνωσαν το πάρτι, στο πλαίσιο του οποίου σημειώθηκε σεξ δημοσίως, καυγάδες, ομαδική ούρηση και στριπτίζ από γυναίκα αστυνομικό που έφερε το υπηρεσιακό της όπλο.
«Ναι, κάναμε πάρτι» παραδέχτηκε η αστυνομία του Βερολίνου σε ανάρτησή της στο Facebook την Τετάρτη. «Ήπιαν, χόρεψαν, ούρησαν, και ναι, όπως φαίνεται έκαναν και σεξ, όπως το έθεσε πολύ ωραία ο εκπρόσωπος Τύπου μας».

Όπως ανακοινώθηκε, δύο αστυνομικοί γιόρταζαν τα γενέθλιά τους, και οι συνάδελφοί τους αποφάσισαν να κάνουν πάρτι μέσα στον περιφραγμένο χώρο των προσωρινών καταλυμάτων τους. Ωστόσο, όπως επισημάνθηκε, «κάτω από τις στολές μας υπάρχουν άνθρωποι», νεαροί άνδρες και γυναίκες που έχουν μεγάλες ευθύνες όταν είναι εν υπηρεσία και είναι συνήθως «πολύ επαγγελματίες».

Επίσης, η αστυνομία του Βερολίνου ζήτησε συγγνώμη από συναδέλφους από τη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία, που μοιράζονταν τα καταλύματα, αλλά δεν συμμετείχαν στο πάρτι. Για την ακρίβεια, όταν πήγαν να παραπονεθούν για τη μουσική, κατά τις 3.30 τα ξημερώματα, ακολούθησε καυγάς.

Λεπτομέρειες για το πάρτι εμφανίστηκαν στα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων γερμανικών εφημερίδων, ενώ το Twitter αντέδρασε με το hashtag #partypolizei.

Σημειώνεται πως μια ένωση που εκπροσωπεί την clubbing σκηνή του Βερολίνου έβγαλε και αυτή ανακοίνωση, επιδοκιμάζοντας τους αστυνομικούς. «Σχεδόν 10 ημέρες πριν τη συνάντηση των πολιτικών ελίτ του κόσμου, οι αστυνομικοί του Βερολίνου ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους ως πρότυπα, διοργανώνοντας ένα εξαιρετικό πάρτι».

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Telegraph, ένας από τους αστυνομικούς δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild πως δεν καταλάβαινε ποιο ήταν το πρόβλημα, καθώς ήταν απλά μια «συνηθισμένη νύχτα» για το Βερολίνο.

Ο λόγος για τον οποίο διοργανώθηκε το πάρτι ήταν ότι οι αστυνομικοί βαρέθηκαν, καθώς δεν υπήρχε τηλεόραση στα καταλύματά τους.

COMMENTS