Έφοδος της αστυνομίας σε κλαμπ… ακολασίας στον Πειραιά. Βρέθηκαν μάσκες προσώπου και μανδύες

Έφοδος της αστυνομίας σε κλαμπ… ακολασίας στον Πειραιά. Βρέθηκαν μάσκες προσώπου και μανδύες

Έφοδο σε κλαμπ… ακολασίας στον Πειραιά πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά, οι οποίοι συνέλαβαν έναν 48χρονο Έλληνα, υπεύθυνο του καταστήματος, και τρεις υπαλλήλους.

Το κλαμπ διέθετε οχτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια με χαμηλό φωτισμό, τα οποία διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο, προκειμένου πελάτες να συνευρίσκονται ερωτικά με γυναίκες. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο μαγαζί σύχναζαν πολίτες υπεράνω υποψίας, οι οποίοι φορούσαν σε πολλές περιπτώσεις –όπως και οι γυναίκες- μάσκες προσώπου και μανδύες.

Ο 48χρονος συλληφθείς κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ οι υπάλληλοι για στέρηση πιστοποιητικού υγείας. Σε βάρος τους συντάχθηκαν επίσης Εκθέσεις Αρχής για στέρηση άδειας εργασίας.

Εξωτερικά και εσωτερικά του καταστήματος ήταν εγκατεστημένες κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης. Κατά την έρευνα των αστυνομικών κατασχέθηκαν 1.684 ευρώ, μία κάμερα ασφαλείας, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, 191 μάσκες κάλυψης προσώπου και 26 μανδύες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

COMMENTS