3 βασικοί λόγοι που ο άνδρας προτιμάει το one-night stand από τη σχέση!  Πάρτε τα μέτρα σας…

3 βασικοί λόγοι που ο άνδρας προτιμάει το one-night stand από τη σχέση! Πάρτε τα μέτρα σας…

Οι σχέσεις πλέον είναι περίπλοκες, Το θέμα θέλει ψυχραιμία. Δες ποιοί είναι οι 3 βασικοί λόγοι που οι άνδρες προτιούνι το one-night stand από τη σχέση.

Φόβος για το συναίσθημα. Μπορεί στο βάθος (τέρμα βάθος) όλοι οι άνδρες να θέλουν να ερωτευτούν και κατ’ επέκταση να νιώσουν μια συναισθηματική έλξη για την κοπέλα που εχουν απέναντι, ωστόσο αυτό απαιτεί χρόνο, χώρο, προσπάθεια, πόνο κλπ. Όσο πιο εύκολο και ανώδυνο τόσο το καλύτερο, αυτό είναι το motto της εποχής.

Υπάρχει πληθώρα προσφοράς και ζήτησης. Οι καιροί έχουν αλλάξει και οι γυναίκες έχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει. Οι περισσότερες μόνες τους, διαθέσιμες και ντυμένες σούπερ σέξι δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορο ένα αγόρι.. που αρνείται να δεσμευτεί μιας και μπορεί να περνάει καλά βιώνοντας καθημερινά διαφορετικές εμπειρίες.

Προσωπική Ανασφάλεια. Δε χρυσώνουμε το χάπι αλλά συμβαίνει πολλά αγόρια αυτή τη στιγμή να βρίσκονται επαγγελματικά στον αέρα. Αυτό τους οδηγεί σε έλλειψη αυτοπεποίθησης, που με τη σειρά του τους οδηγεί στην αποφυγή μιας σχέσης. Δεν υπάρχει άλλωστε πιο σημαντικό σε έναν άνδρα από το να βρίσκεται ψηλά στα μάτια της γυναίκας που αγαπάει.

COMMENTS