Εμπειρία… σαφάρι στην καρδιά του Λονδίνου

Λονδρέζοι και τουρίστες που θέλουν να ξεφύγουν από όλους και από όλα… μπορούν να απολαύσουν μια εμπειρία σαφάρι χωρίς να το κουνήσουν από τη βρετανική πρωτεύουσα.

Η Virgin Holidays δημιούργησε ένα πολυτελές νοτιοαφρικανικό δενδρόσπιτο σε ύψος 35 ποδών, με το δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι, σεφ έτοιμο να ικανοποιήσει όλες τις γαστρονομικές ορέξεις και εντυπωσιακή θέα στον Τάμεση.

Η έμπνευση για την εγκατάσταση- στην οποία παρέχεται και η δυνατότητα διανυκτέρευσης- προέρχεται από τη Virgin Holidays Wonderlist, στην οποία περιλαμβάνεται διαμονή σε δενδρόσπιτο στο Lion Sands Game Reserve στη Νότιο Αφρική.

Το ρουστίκ εσωτερικό φέρει την υπογραφή του Hubert Zandberg και περιλαμβάνει tribal μοτόβα και αντικείμενα ενδεικτικά της αφρικανικής γλυπτικής.

«Μου αρέσει να αναμειγνύω παραδοσιακά κομμάτια νοτιοαφρικανικής τέχνης με διεθνείς τάσεις με μοντέρνα πινελιά. Η Αφρική έχει τόσο πλούσια κληρονομιά με πανέμορφα μοτίβα, υφές και υλικά που δένουν με πολύ ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα σε περιβάλλον σύγχρονου design», λέει ο Zandberg στη Daily Mail.

Το δενδρόσπιτο περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια και στο μενού προσφέρονται πιάτα με νοτιοαφρικανικό άρωμα όπως τερίνα κροκόδειλου και καπνιστό κατσικίσιο φιλέτο. Είναι ανοιχτό για επισκέψεις έως την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου αλλά μόνο λίγοι θα είναι εκείνοι που θα εξασφαλίσουν και διανυκτέρευση εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *