ΘΕΛΕΙΣ να δεις πότε και πως θα πεθάνεις; Κάνε το τεστ πιο κάτω…

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι αυτό που θα σας σκοτώσει και πότε αυτό θα συμβεί; Υπάρχει ένα διαδραστικό εργαλείο που μπορεί να… υποδείξει τις πιο πιθανές αιτίες θανάτου ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και την εθνικότητα.

Ο ειδικός σε θέματα ανάλυσης δεδομένων Nathan Yau σχεδίασε μια εφαρμογή, η οποία παρουσιάζει αναλυτικά τις «δημοφιλέστερες» αιτίες θανάτου ανά ηλικία. Τα στοιχεία του προέρχονται από το αρχεία του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Η εφαρμογή θεωρείται αντιπροσωπευτική κυρίως για τον πληθυσμό των ΗΠΑ καθώς αναλύει όλα τα πιστοποιητικά θανάτου Αμερικανών που έχασαν τη ζωή τους μεταξύ 1999 και 2014, αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής Metro.

Πώς όμως λειτουργεί; Αρχικά πρέπει να επιλέξετε το φύλο, την εθνικότητα και την ηλικία σας. Η εφαρμογή αρχίζει να παράγει αποτελέσματα για τις πιθανές αιτίες θανάτου ανά ηλικία. Κάθε κουκκίδα που εμφανίζεται στον πίνακα αντιπροσωπεύει μία από τις πιθανές αιτίες θανάτου ανάλογα με την ηλικία.

Τα στοιχεία δείχνουν, όπως θα περίμενε κανείς, ότι ο θάνατος σε μικρή ηλικία είναι πιο πιθανό να επέλθει λόγω κάποιας εξωτερικής αιτίας παρά λόγω ασθένειας.

Για να περιηγηθείτε στην εφαρμογή πατήστε ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *