Όλες οι πρώην γυναίκες της ζωής του Τζόνι Ντεπ: βρείτε τις ομοιότητες!

Δύο γάμοι, τρεις αποτυχημένοι αρραβώνες, και ένα τατουάζ με ένα όνομα που ξεχάστηκε γρήγορα. Ο αιώνιος αρραβωνιαστικός Τζόνι και…
οι γυναίκες της ζωής του.

Ο Τζόνι Ντεπ, 52 ετών σήμερα, με ένα ακόμα διαζύγιο προ των θυρών, πάλι μόνος, πάλι ο ρομαντικός σταρ στην καρδιά των γυναικών. Η ιστορία επαναλαμβάνεται συχνά. Έχει παντρευτεί δύο φορές, έχει κάνει τρεις αποτυχημένους αρραβώνες και έχει χτυπήσει σε τατουάζ το Winona for ever σε μια ρομαντική χειρονομία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Ψαλιδοχέρη το 1990. Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής του.

Με τη δεύτερη γυναίκα του Άμπερ Χερντ έμειναν μόνο ένα χρόνο παντρεμένοι. Η Άμπερ κατέθεσε τις προάλλες αίτηση διαζυγίου, στέλνοντας για άλλη μια φορά τον τζόνι στον κόσμο των εργένηδων.

Ο πρώτος του γάμος έγινε όταν ήταν μόλις είκοσι ετών, το 1983, με την make up artist Λόρι Ανν Άλισον.Το ζευγάρι χώρισε το 1985. Ο Τζόνι Ντεπ γίνεται διάσημος με τη σειρά 21 Jump Street.

Ακολουθούν δυο αρραβώνες. Με την Σέριλιν Φεν, μετέπειτα μούσα του Ντέιβιντ Λιντς και την Τζένιφερ Γκρέι, αμφότεροι με λυπηρό τέλος.

Στα γυρίσματα του ψαλιδοχέρη ερωτεύεται την Γουινόνα Ράιντερ. Χτυπάει ένα τατουάζ με το περίφημο «Winona Forever» τατουάζ στον δεξί του ώμο, σε μια μεγάλη ρομαντική χειρονομία. Όταν χώρισαν το άλλαξε σε «Wino για πάντα», κάτι που μάλλον ήταν πιο ακριβές.

Με την Κέι Μος έμειναν μαζί για τέσσερα χρόνια. Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια…

Στα γυρίσματα της ταινίας The Ninth Gate γνωρίζει την Βανέσα Παραντί. Χωρίζουν το 2012, μετά από 14 χρόνια σχέσης. Είναι ο πιο μακρόχρονος δεσμός του Ντεπ. Κάνουν μαζί δυο παιδιά. Τη Λίλι Ροόυζ, 16 ετών και τον Τζόνι, 13 ετών.

Το 2012, στα γυρίσματα της ταινίας The Rum Diary γνωρίζει την Άμπερ Χερντ. παντρεύτηκαν πριν ένα χρόνο. Το ζευγάρι δεν είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Η περιουσία του Ντεπ ανέρχεται σε 400 εκ. δολάρια και συμπεριλαμβάνει και ένα ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες. Ο Ντεπ κατέθεσε αγωγή προκειμένου το δικαστήριο να απορρίψει την αίτηση της Χερντ για διατροφή. Προηγούμενη σχέση της Άμπερ Χερντ ήταν με την φωτογράφο Tasya van Ree.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *