Οι 5 «κακές» σεξουαλικές συνήθειες που πρέπει να σταματήσετε

Οι 5 «κακές» σεξουαλικές συνήθειες που πρέπει να σταματήσετε

Υπάρχουν ορισμένες… κακές συμπεριφορές στο σεξ που το μόνο που θα καταφέρουν να κάνουν στην σχέση σας, είναι να προκαλέσουν προβλήματα χωρίς λόγο. Αποφύγετε τις 5 «κακές» συνήθειες που ακολουθούν παρακάτω και θα καταλάβετε την διαφορά.

Δεν είστε… ανταποδοτικοί

Είναι διαφορετικό να μη σας αρέσει το στοματικό σεξ και διαφορετικό να μην κάνετε το παραμικρό από εγωισμό ή επειδή ξεβολεύεστε. Η σεξουαλική ευχαρίστηση απαιτεί ανιδιοτέλεια και εξισορρόπηση των εγωισμών του καθενός.

Δεν καθοδηγείτε τον εραστή σας

Καλός εραστής σημαίνει κάποιος που είναι καλός και στην επικοινωνία. Βρείτε τρόπους λοιπόν να καθοδηγείτε τον σύντροφό σας σχετικά με αυτά που σας ευχαριστούν περισσότερο ή λιγότερο.

Δεν σας αρέσει να σας δίνει συμβουλές ο σύντροφός σας

Είναι βασικό να πείτε στον ερωτικό σας σύντροφο τι σας αρέσει και τι θέλετε στο σεξ. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να λύσετε οποιοδήποτε σεξουαλικό πρόβλημα, τόσο περισσότερο θα εντείνετε τελικά.

Η προσοχή σας αποσπάται κατά τη διάρκεια του sex

Καλό είναι όταν κάνετε σεξ «να είστε εκεί» με το μυαλό και με το σώμα. Αν «περιπλανιέστε» αλλού είναι φυσικό να μην απολαύσετε το σεξ ούτε εσείς ούτε το άλλο σας μισό.

Μην κάνετε συγκρίσεις με ταινίες πορνό

Εξερευνήστε τον σύντροφό σας. Το πορνό μπορεί να σας βάλει στο κλίμα ή να σας διδάξει νέες τεχνικές αλλά… μέχρι εκεί! Δεν ορίζει το καλό σεξ.

COMMENTS