Ο Τομ Χανκς έκανε (ξανά) τους 13εκατ ακόλουθούς του στο Twitter να «φρικάρoυν» με τη φωτογραφία που ανάρτησε!

O Tom Hanks, γνωστός για το χιούμορ του και εκτός μεγάλης οθόνης, αρέσκεται να κρατά τους followers του στο Twitter σε εγρήγορση και συχνά-πυκνά να τους φέρνει σε αμηχανία- έως και να τους «φρικάρει»- με τις αναρτήσεις που κάνει.

Για παράδειγμα αναρτά φωτογραφίες γαντιών που κάποιος έχει ξεχάσει ή άλλων ειδών ένδυσης που είναι πεταμένα στο δρόμο.

Την Παρασκευή λοιπόν είχε μια ακόμη έκπληξη για τα 13εκατ followers του που φαίνεται να τα έχασαν και με τη φωτογραφία που ανέβασε και φυσικά με το σχόλιο.

Τι ήταν η φωτογραφία; Ένα πολύ παράξενο κτήριο που εντόπισε ο Hanks στη Νέα Υόρκη.

Τη φωτογραφία συνόδευε φυσικά ένα σχόλιο: Αυτό είναι το πιο τρομακτικό κτήριο που έχω δει! Τι στο καλό συμβαίνει εκεί μέσα.

Οι followers δεν άργησαν καθόλου να αρχίσουν να απαντούν στο ερώτημα που έθεσε ο γνωστός ηθοποιός ή/και να σχολιάζουν τη φωτογραφία. Άλλοι άρχισαν να γράφουν τη λέξη «nightmares» (εφιάλτες) άλλοι να δηλώνουν πως μάλλον εκεί στεγάζεται το «Υπουργείο της Αλήθειας» (θυμηθείτε το «1984» του Oργουελ) ή να υποστηρίζουν πως σε αυτό το κτήριο γράφονται όλες οι «ψεύτικες» ειδήσεις ενώ τα videos και τα gifs φυσικά δεν έλειψαν. Σε κάθε περίπτωση, όπως θα δείτε και με τις αναρτήσεις στο Twitter οι followers του Hanks εκτίμησαν πολύ την ανάρτησή του και φαίνεται πως συμφωνούν πως πράγματι πρόκειται για ένα πολύ τρομακτικό κτήριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.