Να τι δεν πρέπει να λείπει απ’ την τσάντα σου αν θες να βγεις στον ήλιο

Η αλήθεια είναι ότι τα αντηλιακά σπρέι αποκτούν κάθε καλοκαίρι νέους φανατικούς οπαδούς. Με δεδομένη την αντηλιακή…
προστασία ανάλογα με το δείκτη προστασίας τους, οι λόγοι για να τα επιλέξεις έχουν πολλαπλασιαστεί, τοποθετώντας τα πρώτα στη λίστα των αγαπημένων καλλυντικών για το καλοκαίρι όσων γνωρίζουν τα πλεονεκτήματά τους. Ποια είναι αυτά;

1. Ψεκάζονται ομοιόμορφα απευθείας στην περιοχή που θέλεις και αρκετά από αυτά δεν χρειάζονται καν άπλωμα! Κι έτσι δεν κολλάνε τα χέρια, ούτε ανακατεύονται με την άμμο.

2. Μπορείς να ψεκάσεις ακόμα και στην πλάτη που δεν φτάνουν τα χέρια σου με ευκολία δίχως να περνάς τεστ ευλυγισίας μέχρι να καλύψεις όλη την περιοχή για να επιτύχεις τη σωστή αντηλιακή προστασία.

3. Η αίσθηση δροσιάς που προσφέρουν είναι μοναδική. Τόσο εξαιτίας του ψεκάσματος όσο και λόγω των δροσιστικών συστατικών τα οποία διαθέτουν τα πιο πολλά στη σύνθεσή τους, όπως η μενθόλη ή η aloe vera.

4. Με ειδική τεχνολογία στον τρόπο ψεκάσματος, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς κάθε κατεύθυνση ακόμα και ανάποδα, μπορείς να παραμένεις ξαπλωμένη και με ελάχιστη προσπάθεια να καλύψεις κάθε σημείο του σώματός σου με αντηλιακό.

5. Η ελεγχόμενη ποσότητα που ψεκάζουν προσφέρει ομοιόμορφη προστασία και σε αρκετές περιπτώσεις με υδατοαπωθητική τεχνολογία, επιτρέπουν την τέλεια εφαρμογή και αποτελεσματικότητα ακόμη και σε βρεγμένη επιδερμίδα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *