Μόνη της «κάηκε» η Νωαίνα

Καταπέλτης η Τάμτα για τα οπίσθια της Νωαίνας
Το ότι η Νωαίνα «έκαψε μόνη της τον εαυτό της» υποστηρίζει η Τάμτα, κληθείσα να σχολιάσει την παίκτρια που σόκαρε το «X Factor», δείχνοντας στην κάμερα τα οπίσθιά της!

«Σαφέστατα δεν το είδα όμορφα και δεν θεώρησα ότι ήταν ωραία κίνηση. Δεν ανήκω στον κόσμο που σοκάρεται εύκολα, αλλά κατανοώ ότι δεν ήταν καθόλου σωστή κίνηση από μία διαγωνιζόμενη σε ένα παιχνίδι που παρακολουθούν οικογένειες και παιδιά», λέει, στιο «7 μέρες TV», η τραγουδίστρια και παραδέχεται ότι δυσκολεύτηκε να αποφασίσει αν θα έπρεπε να αποχωρήσει ή να παραμείνει η Νωαίνα στο talent show (θυμίζουμε πως τη βραδιά που κατέβασε το παντελόνι της, η Νωαίνα μονομάχησε με τον Ανδρέα Λέοντα και οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει).

Επισημαίνοντας ότι εκτιμά καλλιτεχνικά την Νωαίνα, η Τάμτα καταλήγει: «δεν ήταν σωστό, νομίζω ότι έκαψε μόνη της τον εαυτό της. Ήταν και είναι ιδιαίτερη και, όταν ξεχαστεί όλο αυτό, ελπίζω να καταφέρει να κάνει πράγματα, γιατί έχει ωραία μουσική άποψη και όραμα πάνω σε αυτό που θέλει να κάνει. Εύχομαι να καταφέρει να το κάνει σωστά και ωραία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *