Ξεπέρασε τα 1.000.000 χτυπήματα το βίντεο με την 40άρα!

Ξεπέρασε τα 1.000.000 χτυπήματα το βίντεο με την 40άρα!

Πάταγο συνεχίζει να κάνει στο διαδίκτυο ένα ολιγόλεπτο ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια μια 40χρονη γυναίκα από την Πάτρα, το πρόσωπο της οποίας φαίνεται πεντακάθαρα, σε αντίθεση με αυτό του εραστή της, ενώ ο χώρος που έχει γίνει η μαγνητοσκόπηση είναι ένα μικρό δωμάτιο με καναπέ.

Έτσι κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν ο τίτλος του βίντεο «Πατρινιά 40άρα στο καμαρίνι τραγουδιστή» ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή όχι.
Σε κάθε περίπτωση, στο βίντεο, που διαρκεί τρία λεπτά και 33 δευτερόλεπτα, φαίνεται η γυναίκα να επιδίδεται σε στοματικό σεξ και άγριες σεξουαλικές περιπτύξεις με τον παρτενέρ της και μάλιστα υπό τους ήχους τραγουδιών του Λευτέρη Πανταζή και του Παντελή Παντελίδη!
Το βίντεο είχε αποκαλύψει ο «Κόσμος» ενώ στη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων με την υπόκρουση Λε-Πα η σαραντάρα ξανθιά Πατρινή εμφανίζεται να τα κάνει και να τα δίνει όλα!
Άναρθρες κραυγές συνοδεύουν το άγριο σεξ που κάνει με τον εραστή της και οι σκηνές παραπέμπουν σε επαγγελματικό πορνό. Το βίντεο από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν και ανέβηκε σε αρκετές ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, έχει κάνει πάνω από 1.000.000 «χτυπήματα».

Το βίντεο υπάρχει ΕΔΩ και μπορείτε να το δείτε με δική σας ευθύνη, αφού είναι αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους!

COMMENTS