Καφέ στο Λονδίνο προσφέρει και στοματικό έρωτα!

Στο Λονδίνο έχουν ανοίξει πολλά περίεργα μαγαζιά τα τελευταία χρόνια. Από smoothie bars με ζωντανές κουκουβάγιες έως και εστιατόρια γυμνιστών. Ωστόσο το επόμενο «καινοτόμο» μαγαζί του Λονδίνου προβλέπεται ότι θα είναι το πιο αμφιλεγόμενο και ενδεχομένως πιο δημοφιλές απ’ όλα: Μια καφετέρια στην οποία οι πελάτες θα δέχονται στοματικό έρωτα με τον καφέ τους.

Πρόκειται για ένα κόνσεπτ που θα δοκιμαστεί αρχικά στη Γενεύη με την εκεί καφετερία να ξεκινά την λειτουργία της στις 5 Δεκεμβρίου του 2016. Ο ιδιοκτήτης της όμως θέλει να ξεκινήσει μια δεύτερη καφετέρια στο Λονδίνο, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Independent.

Σύμφωνα με τον Bradley Charvet το κατάστημα θα σερβίρει καφέ και μερικά γλυκά, ενώ οι πελάτες του θα μπορούν μέσω ενός iPad να επιλέγουν μια συνοδό που θα τους προσφέρει στοματικό έρωτα. Η βασική χρέωση θα είναι 50 λίρες (κάνοντας το συγκεκριμένο καφέ το πιο ακριβό στο Λονδίνο) και θα υπάρχει μια έξτρα χρέωση 10 λιρών για κάθε επιπλέον 15 λεπτά.

Η νομιμότητα του εν λόγω καφέ είναι αμφισβητούμενη καθώς στη Βρετανία η πορνεία είναι νόμιμη, ωστόσο η λειτουργία οίκων ανοχής είναι παράνομη. Ο Charvet επιμένει ότι τα πάντα είναι νόμιμα και ότι ο δικηγόρος του έχει φροντίσει για όλα τα διαδικαστικά.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του νέου καφέ έχει μεγαλεπήβολα σχέδια. Όπως δηλώνει στο Independent αν το κατάστημα των 150 τμ που σχεδιάζει δεν φτάνει για να καλύψει την ζήτηση έχουν ήδη έτοιμα σχέδια για franchise στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον ίδιο το κατάστημα δεν θα σερβίρει καθόλου αλκοόλ, μόνο καφέ, κάποια γλυκά και σάντουιτς τα οποία όπως διευκρίνισε θα σερβίρουν σερβιτόρες καθώς οι συνοδοί είναι εκεί μόνο για τον στοματικό έρωτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *