Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο διαζύγιο του Johny Depp! Ποια είναι η αποκάλυψη από την αστυνομία που αλλάζει όσα ακούσαμε;

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ ξεκίνησε άσχημα…
και από ότι φαίνεται πρόκειται να συνεχιστεί ακόμα χειρότερα.   Η αστυνομία του Λος Άντζελες κατέθεσε πως, όταν κλήθηκαν στην οικία του ζευγαριού από την Χερντ δεν την είδαν να φέρει κανένα χτύπημα ή μελανιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο χώρο, η Χερντ δεν έκανε καν κάποια αναφορά σε χτύπημα εναντίων της από τον σύζυγο της.  

Οι αστυνομικοί δημοσίευσαν μια φωτογραφία με τις σημειώσεις τους από το περιστατικό όπου φαίνεται πως κλήθηκαν στο χώρο μόνο για μια διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού και όχι για επίθεση.     Οι εκπρόσωποι της Χερντ κατηγορούν τους αστυνομικούς πως ψεύδονται για τα στοιχεία και τις μαρτυρίες τους.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως αρκετοί αστυνομικοί του Λος Άντζελες έχουν δουλέψει ως σωματοφύλακες του Τζόνι Ντεπ όταν δεν έχουν βάρδιες και έτσι δεν είναι αμερόληπτοι. Επίσης τονίζουν πως η Χερντ δεν δήλωσε για την επίθεση του Ντεπ στην αρχική της κατάθεση γιατί «ήθελε να προστατέψει την καριέρα του» και πως οι δικηγόροι του Ντεπ την ανάγκασαν να προβεί στις αποκαλύψεις που έκανε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *