Οι 15 Πιο Σκληρές Τιμωρίες για τον Βιασμό σε όλο το Κόσμο

Ο [email protected] αποτελεί ένα ειδεχθές έγκλημα που πλήττει βάναυσα τη γενετήσια αξιοπρέπεια και ελευθερία του ατόμου, προσβάλλει κατάφωρα την αξιοπρέπεια του θύματος ενώ δεν πρέπει να αγνοείται το γεγονός ότι το θύμα συχνότατα κινδυνεύει από μετάδοση σοβαρών νοσημάτων ή ακόμη και από μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, απότοκο του ειδεχθούς εγκλήματος του [email protected]

Σε όλο τον κόσμο, οι διαφορετικές χώρες έχουν τους δικούς τους νόμους για να τιμωρήσουν την $eξουαλική επίθεση, που έχουν σκοπό να τιμωρήσουν τον δράστη και να αποτρέψουν μελλοντικούς [email protected]

Αυτοί είναι οι 15 πιο σκληρές τιμωρίες σε διαφορετικές χώρες του κόσμου.

1. Κίνα

Οι αρχές της Κίνας τιμωρούν τους βιaστές αμέσως με θανατική ποινή και σε κάποιες περιπτώσεις ο [email protected] επίσης τιμωρείται με ακρωτηριασμό των γεννητικών του οργάνων.

2. Ιράν

Στο Ιράν, ο [email protected] είτε απαγχονίζεται ή πυροβολείται μέχρι θανάτου δημόσια. Μερικές φορές ο ένοχος γλιτώνει από τη θανατική ποινή μετά από την έγκριση του θύματος, αλλά θα δεχτεί 100 μαστιγώματα ή ισόβια κάθειρξη.

3. Ολλανδία

Οποιοδήποτε είδος $eξουαλικής επίθεσης, ακόμα και ένα γαλλικό φιλί χωρίς τη συγκατάθεση του ενός, θεωρείται [email protected] στην Ολλανδία. Ο [email protected] τιμωρείται με φυλάκιση που κυμαίνονται από 4 έως 15 χρόνια, ανάλογα με την ηλικία του κατάδικου.

$eξουαλική επίθεση προς ιερόδουλη, μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση 4 ετών στις Κάτω Χώρες, ενώ είναι μία χώρα που δεν υπάρχουν ανησυχίες για τη $eξουαλική επίθεση εναντίον ιερόδουλων.

4. Γαλλία

Στη Γαλλία, ο [email protected] τιμωρείται με 15 χρόνια φυλάκισης, και αν έχει προκαλέσει βασανιστήρια στο θύμα, τότε η ποινή μπορεί να επεκταθεί στα 30 έτη ή σε ισόβια φυλάκιση ανάλογα με την έκταση της σωματικής βλάβης που προκλήθηκαν στο θύμα.

5. Βόρεια Κορέα

Η Βόρεια Κορέα δεν έχει καμία επιείκεια για αυτό το έγκλημα. Αποδίδεται άμεση δικαιοσύνη στο θύμα [email protected], καθώς μια διμοιρία στρατού πυροβολεί τον [email protected] στο κεφάλι.

6. Ρωσία

Στη Ρωσία, ο κατάδικος πρέπει να εκτίσει μια ποινή φυλάκισης για 3+ ετών, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 30 χρόνια, ανάλογα με τη ζημιά που έχει προκαλέσει στο θύμα.

7. Αφγανιστάν

Στο Αφγανιστάν αποδίδεται άμεση δικαιοσύνη στο θύμα, σε μόλις τέσσερις ημέρες πυροβολώντας τον [email protected] στο κεφάλι.
8. Νορβηγία

Στη Νορβηγία, ο [email protected] τιμωρείται με φυλάκιση από 4 έως 15 χρόνια, ανάλογα με το βαθμό της σωματικής βλάβης στο θύμα.

9. ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ έχουν δύο είδη νομοθεσία – τον πολιτειακό νόμο και την ομοσπονδιακή νομοθεσία. Αν η υπόθεση [email protected] εμπίπτει στην κατηγορία του ομοσπονδιακού νόμου, τότε ο [email protected] λαμβάνει ποινή 30 χρόνια φυλάκισης. Οι ποινές για [email protected] διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, στους πολιτειακούς νόμους.

10. Ινδία

Η Ινδία θέσπισε ακόμα πιο αυστηρή την τιμωρία που ψηφίστηκε με το νομοσχέδιο του 2013. Ο [email protected] είτε λαμβάνει ποινή φυλάκισης 14 ετών και σπανιότερα ο [email protected] τιμωρείται με εκτέλεση δια απαγχονισμού.

11. Σαουδική Αραβiα

Αν κάποιος καταδικαστεί για [email protected], τότε εκτελείται δημοσίως λίγες μέρες μετά τη δίκη. Είναι από τις πιο βάναυσες τιμωρίες για τον [email protected] στον κόσμο.

12. Αίγυπτος

Στην Αίγυπτο, ο [email protected] απαγχονίζεται δημόσια ώστε οι επίδοξοι [email protected] να γνωρίζουν τις συνέπειες αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος.

13. Ισραήλ

Στο Ισραήλ, ο [email protected] φυλακίζεται για τουλάχιστον 4 χρόνια και με μέγιστοι ποινή τα 16 χρόνια.

14. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η τιμωρία της $eξουαλικής επίθεσης ή [email protected] είναι θάνατος δι “απαγχονισμού εντός 7 ημερών.

15. Ελλάδα

Στην Ελλάδα, οι ποινή για τον [email protected] είναι φυλάκιση τουλάχιστον 3 ετών.
Credit: wittyfeed.com
fanpage.gr

Related posts