Γιώργος Παπαδόπουλος: Η αρνητική κριτική της Ναταλίας Γερμανού που τον στενοχώρησε

Οι προτάσεις από Ελλάδα για τον Κύπριο τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο ήρθαν όταν ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του…
θητεία, οδηγώντας σε συνεργασία με τη Virus Music του Μίλτου Καρατζά. Όμως, η μετάβαση του Γιώργου από την Κύπρο στην Ελλάδα ήταν σχετικά δύσκολη. «Είχα ήδη φτιάξει τη ζωή μου στην Κύπρο και στην Ελλάδα ξεκίνησα από την αρχή. Δεν πολυήθελα να έρθω στην Αθήνα. Στην αρχή, ομολογώ πως είχα καβαλήσει και λίγο το καλάμι, γιατί ήμουν μόλις 17 ετών όταν μου έγραψε τραγούδι ο Χρήστος Δάντης. Όμως, ισορρόπησα γρήγορα. Τελικά, στα 22 ήρθα στην Ελλάδα, νοίκιασα ένα σπίτι στα Ιλίσια και συνέχισα να δουλεύω με τον ίδιο ζήλο».

Τραγούδια του όπως οι «Θάλασσες», το «Όχι» και το «Σώμα με σώμα» είχαν θερμή αποδοχή από κοινό και ραδιόφωνα, μαζί όμως ήρθε και η σύγκριση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ανάμεσα σε πολλούς, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στο ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής της πως ο Γιώργος είναι κλώνος του Χατζηγιάννη, κάτι που τον στενοχώρησε πολύ.

Βέβαια, τότε δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί πως μερικά χρόνια μετά, τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέσα από την εκπομπή της Namaste θα του ζητούσε δημόσια συγνώμη, με τον ίδιο να κάθεται δίπλα της στο πλατό. «Όταν έμαθα πως η Ναταλία με σχολίασε αρνητικά στο ραδιόφωνο, ήμουν στο σπίτι μου στα Ιλίσια. Τότε δεν είχα ούτε Ιnternet, αλλά ούτε και ψυγείο! Για ένα διάστημα η σπιτονοικοκυρά μου μου έφερνε καθημερινά φρυγανιές, μαρμελάδα και γάλα. Με πήραν, λοιπόν, τηλέφωνο και μου είπαν πως η Γερμανού έλεγε άσχημα πράγματα για μένα. Στενοχωρήθηκα. Επειδή, όμως, έχω μάθει να δικαιολογώ τους ανθρώπους, δεν αντέδρασα. Εξάλλου, τότε δεν είχα να αποδείξω κάτι στην Ναταλία, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *