Γερμανία: Οι Πράσινοι ζητούν να πληρώνει το κράτος όταν άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας πηγαίνουν σε ιερόδουλες

Εκπρόσωπος του κόμματος των Πρασίνων στη Γερμανία είπε ότι άτομα που είναι ανάπηρα ή σοβαρά άρρωστα θα έπρεπε να μπορούν να παίρνουν πίσω χρήματα από το κράτος εάν πληρώνουν για να κάνουν σεξ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του BBC, θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα υγείας και να δείχνουν πως, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα ήταν σε θέση να πληρώσουν ιερόδουλες.

Η βουλευτής Ελίζαμπεθ Σάρφερνμπεργκ δήλωσε στη Welt am Sonntag ότι «μπορούσε να φανταστεί» τοπικές αρχές να πληρώνουν για «σεξουαλική βοήθεια».

Σημειώνεται πως η πορνεία στη Γερμανία είναι νόμιμη από το 2002. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, όλο και μεγαλύτερος αριθμός εργαζόμενων στη βιομηχανία του σεξ δουλεύουν σε οίκους φροντίδας. Σύμβουλος σεξ για τέτοιους οίκους είπε στη γερμανική εφημερίδα ότι για κάποιους ασθενείς αυτό είναι «ευλογία». Σημειώνεται πως στην Ολλανδία είναι ήδη δυνατόν να δικαιολογηθεί το κόστος σεξουαλικών υπηρεσιών ως ιατρικό έξοδο.

Το κόμμα των Πρασίνων, που είναι ισχυρότερο στη Γερμανία σε σχέση με άλλες χώρες, εισήλθε στον κυβερνητικό συνασπισμό στη Βάδη-Βυρτεμβέργη το 2011, ωστόσο το ποσοστό του στις τελευταίες ομοσπονδιακές εκλογές έπεσε στο 8%.

Να το δούμε αυτό και στην Ελλάδα και ας πληρώνουμε φόρους, δεν πειράζει!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *