Έξι χρόνια με αναστολή καταδίκασε δικαστήριο μητέρα που έκανε γυμνό «Twister» σε πάρτι με φίλους της κόρης της

Σε έξι χρόνια με αναστολή και 600 δολάρια χρηματική εγγύηση καταδικάστηκε η 35χρονη Rachel Lehnardt, μητέρα πέντε παιδιών, από δικαστήριο του Columbia County.

Η 35χρονη κατηγορείται ότι επέτρεψε στους φίλους της κόρης της, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο σπίτι της, να πιουν αλκοόλ, να καπνίσουν μαριχουάνα και παίξουν γυμνό «Twister» μαζί της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 35χρονη στη συνέχεια, έφυγε με έναν 18χρονο και έκαναν σεξ στο μπάνιο, ενώ επέστρεψε με τα sex toys της και τα χρησιμοποίησε μπροστά τους, αναφέρει δημοσίευμα του cbsnews.

Αργότερα πήγε στο δωμάτιό της και γύρω στις 3.30 το πρωί ξύπνησε και βρήκε τον 16χρονο φίλο της κόρης της να κάνει σεξ μαζί της.

Γύρω στις 3.30 το πρωί η γυναίκα ξύπνησε και βρήκε τον 16χρονο φίλο της κόρης της να κάνει σεξ μαζί της.

Όπως εξομολογήθηκε η Rachel στην συνάντηση ΑΑ ( Ανώνυμων Αλκοολικών) , η κόρη της είπε ότι ένιωθε ενοχές επειδή το 25,4 εκατοστών μόριο του φίλου της ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε να κάνει σεξ μαζί του και έτσι έκανε σεξ με τη μητέρα της.

Οι λεπτομέρειες του ξέφρενου πάρτι αποκαλύφθηκαν σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών και στη συνέχεια καταγγέλθηκαν στις αρχές.

Ο δικηγόρος της 35χρονης είχε αναφέρει σε στην Atlanta Journal-Constitution, ότι πολλές από τις καταγγελίες ήταν υπερβολικές ωστόσο παραδέχθηκε ότι η πελάτης του έκανε πράξεις ανάρμοστης συμπεριφοράς λόγω της κατάχρησης οινοπνεύματος.

Η 35χρονη έχασε την επιμέλεια των πέντε παιδιών της (4,6,8,10 και 16 ετών) αναφέρει δημοσίευμα της The huffingtonpost.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *