Εξαμελής οικογένεια πάει ταξίδι μαζί με το σκύλο πάνω σε ένα… δίκυκλο [video]

Μία εξαμελής οικογένεια στην Ινδία, αποφάσισε να κάνει το ταξίδι της, με το μοναδικό μεταφορικό μέσο που διέθετε, μια μοτοσικλέτα…

Μαζί με τα τέσσερα παιδιά και τον αγαπημένο τους σκύλο, η οικογένεια «καβάλησε» με άνεση το δίκυκλο και ξεκίνησε για ένα μακρινό ταξίδι, αφού όπως φαίνεται στο βίντεο μαζί με το κατοικίδιο μεταφέρει και είδη ρουχισμού.

Βέβαια, ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνο, αν όχι μοιραίο, ωστόσο, οι χαρούμενοι Ινδοί δείχνουν να μην πτοούνται από την οικονομική τους κατάσταση και ρισκάρουν για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

Ωστόσο, παρά την άγνοια κινδύνου που έχει η πολυμελής οικογένεια, η οποία χαιρετάει με χαρά την κάμερα, το ταξίδι αναψυχής μπορεί να αποβεί μοιραίο. Παρόλα αυτά η οικονομική κατάσταση δεν φαίνεται να τους πτοεί και κάνουν πράξη το ρητό που λέει: η φτώχεια θέλει καλοπέραση.

Από την άλλη πλευρά, τέτοιες εικόνες δεν είναι σπάνιες στην χώρα, καθώς, είναι ελάχιστοι πραγματικά οι κάτοικοι οι οποίοι θα μπορούσαν να «αντέξουν» ένα πιο ακριβό μέσο μεταφοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *