Έχουμε ξεφύγει τελείως – Δείτε την γυναίκα που παντρεύτηκε τον… εαυτό της!

Την λύση σε όλες εκείνες τις γυναίκες ή τους άντρες που δυσκολεύονται να βρουν τον ιδανικό σύντροφο για να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους δίνει η βρετανίδα Γκρέις Γκέλντερ…

Αφού είδε κι απόειδε μετά από έξι χρόνια εργένικης ζωής η Γκέλντερ αποφάσισε να παντρευτεί τον… εαυτό της!

Όπως δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Guardian η γαμήλια τελετή ήταν ένας τρόπος αναγνώρισης και ενίσχυσης της ισχυρής σχέσης που έχει αναπτύξει με τον εαυτό της το διάστημα που δεν ήταν σε κάποια σχέση.

«Έτσι αποφάσισα να τιμήσω αυτή την περιπετειώδη περίοδο της αυτοαναγνώρισής μου αλλά την ίδια ώρα να κοιτάξω μπροστά σε μια νέα φάση» δήλωσε η φωτογράφος και σκηνοθέτης.

Δεν αρκέστηκε, μάλιστα, μόνο στην γαμήλια τελετή αλλά έκανε και πρόταση γάμου στον εαυτό της σε ένα παγκάκι πάρκου τον Νοέμβριο.

Στην τελετή δε που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο και στην οποία παραβρέθηκαν 50 άνθρωποι η Γκέλντερ φίλησε έναν καθρέφτη όταν ο ιερέας της ζήτησε να φιλήσει τον γαμπρό.

Υποστήριξε ότι την ιδέα την πήρε από έναν στίχο του τραγουδιού Isobel της Μπγιορκ το οποίο άκουσε σε ηλικία 18 ετών.

Η Γκέλντερ πάντως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε κανονικό γάμο με κανονικό γαμπρό υποστηρίζοντας ότι η ομολογουμένως περίεργη απόφασή της δεν ήταν αποτέλεσμα φεμινισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *