11 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα ΠΑΟΚτσίδικο σπίτι

ΠΑΟΚ ΑΦΟΥ, είναι η δημοφιλέστερη απάντηση που δίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, σε οποιαδήποτε φιλοσοφική και όχι μόνο ερώτηση. Για τους οπαδούς του δικέφαλου του βορρά, αυτή η απάντηση υποδηλώνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Πανθεσσαλονικειός Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, είναι για αυτούς κάτι παραπάνω από μια ομάδα, είναι λόγος και τρόπος ζωής.

maxresdefault
Ξέρουμε ότι  οι Παοκτσήδες, έχουν τρελά μες στο μυαλό και παντού βλέπουν έναν μαύρο δικέφαλο αετό, για αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα 10+1  προϊόντα με τον δικέφαλο του ΠΑΟΚ, που δεν θα έπρεπε να λείπουν από κανέναν οπαδό της σαλονικιώτικης ομάδας.

Ηλεκτρικό χτυπητήρι φραπέ ΠΑΟΚ

Κάτι που δεν θα αμφισβητήσουν ούτε οι βόρειοι γείτονες μας είναι ότι ο φράπες ανακαλύφθηκε στην Θεσσαλονίκη. Φυσικό είναι λοιπόν η φραπεδιά να είναι το αγαπημένο Παοκτσίδικο ρόφημα . Αυτό σκέφτηκαν στην ΠΑΕ και δημιούργησαν αυτό το ασπρόμαυρο χτυπητήρι που θα κάνει τον φραπέ σου να μυρίζει τόσο εθίστηκα όσο τον γρασίδι της Τούμπας.
paok7

Βραστήρας ΠΑΟΚ

Σε περίπτωση φίλε Παοκτσή που για κάποιο λόγο δεν θες να πιεις φραπέ (εμείς δεν κρίνουμε), η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει για σένα την λύση. Ο βραστήρας ΠΑΟΚ κάνει το ρόφημα  καυτό όσο η Τούμπα όταν ο δικέφαλος σκοράρει στον γαύρο.
paok8

Κούπα Dimitar Berbatov 

Η τίμια παοτσίδικη καφεδιά εννοείται θα πρέπει να είναι σε κούπα με την φάτσα του τίμιου Dimitar Berbatov. Ο παιχταράς μπορεί να μην πολύ έπαιξε άλλα , φόρεσε την βαριά φανέλα του δικέφαλου και αυτό είναι στην τελική που μετράει.  Προλάβετε γιατί κάποια μέρα θα έχει τρελή συλλεκτική αξία.
berbatov

Τοστιέρα ΠΑΟΚ

Κάνεις παρτάκι και δεν ξέρεις αν υπάρχουν “αλλόθρησκοι” μεταξύ των καλεσμένων σου; H τοστιέρα ΠΑΟΚ, έρχεται να σου ανοίξει τα μάτια. Όποιος  δειλιάζει να παραλάβει το τοστ με τον δικέφαλο, μάλλον δεν ανήκει στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΟΚαρας.