Τι λένε τα ξένα μέσα για τον Βαρουφάκη μετά τη συνέντευξη του;

Βελγικά, γερμανικά και γαλλικά δημοσιεύματα σχολιάζουν…
την ίδρυση του κόμματος του πρώην υπουργού Οικονομικών που θα παρουσιαστεί στις 9 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο και τη συνέντεξη που παραχώρησε στον Σκάι

Με το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη ασχολούνται τα διεθνή ΜΜΕ λίγες ώρες μετά την συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Με την πρωτοβουλία αυτή, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας δίνει την δική του απάντηση στην ευρωπαϊκή κρίση που καταστρέφει την Ευρώπη, όπως σχολιάζουν βελγικά, γερμανικά και γαλλικά δημοσιεύματα. Η ανακοίνωση για την ίδρυση του πανευρωπαικού κινήματος θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο. Ο πρώην υπουργός της Ελλάδας επέλεξε το Βερολίνο γιατί είναι η «καρδιά» της Ευρώπης, όπως ο ίδιος έχει γράψει στο blog του.  

Le Soir

Ο Γιάνης  Bαρουφάκης θα δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό κίνημα για τον εκδημοκρατισμό της ΕΕ, δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, γράφει η βελγική εφημερίδα «Le Soir».

H γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» αναπαράγει το σχετικό κομμάτι του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο, ο Γιάνης Βαρουφάκης ιδρύει πανευρωπαϊκό κίνημα με στόχο τον εκδημοκρατισμό της Ε.Ε .

Bild

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας , Γιάνης Βαρουφάκης, θα ανακοινώσει τον ερχόμενο μήνα στις 9 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο την δημιουργία ενός πανευρωπαικού κινήματος, γράφει η γερμανική εφημερίδα «Βild».  Όπως ο ίδιος δήλωσε χτες σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», η πρωτοβουλία αυτή έχει ένα απλό σλόγκαν: τον εκδημοκρατισμό της Ε.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *