Στην Χαρίεσσα της Ημαθίας μας “ταξιδεύει” αυτή την Κυριακή 31/01 η εκπομπή “στον τόπο που γεννήθηκα…”

Θα γνωρίσουμε έναν τόπο ιδιαίτερα φιλόξενο. Και είστε όλοι καλοδεχούμενοι… Στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής η κυρία Μαρία μας ενημερώνει για την ιστορία . Ο κύριος Δημήτρης μας μιλά για τον τόπο του σήμερα. Φυσικά και θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό για να ακούσουμε τον πατέρα Χρήστο. Το χωριό έχει περίπου χίλιους κατοίκους που ασχολούνται κυρίως με τη γεωργία. Σταματάμε και βλέπουμε απο κοντά κλάδεμα ενώ στο σχολείο θα συναντήσουμε την κυρία Αθηνά.

Λίγο πιο δίπλα εκεί στον χώρο του ΚΑΠΗ παρατηρούμε τους καλούς κυρίους να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους ενώ με την κυρα Χρυσούλα θα φτιάξουμε τοπική συνταγή .

Στάση στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου “ο Άγιος Δημήτριος”. Εντυπωσιάζει το κτήριο από την είσοδό του κιόλας . Εδώ έρχεται για να μας μιλήσει ο κύριο Σωτήρης.

Πάμε τέλος στο σχολείο εκεί στη μεγάλη αυλή του για να δούμε τι άλλο καλό ετοίμασαν οι νοικοκυρές της Χαρίεσσας αλλά και να θαυμάσουμε τους χορούς του τόπου!

Αυτά και άλλα πολλά αυτή την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 11:45 στην εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα…” φυσικά στην 4Ε . Σε επανάληψη την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 16:45 . Τα γυρίσματα συνεχίζονται …Κλείστε τα δικά σας , στον “τόπο που γεννηθήκατε”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *