Σάλος! Κάμερα "τσάκωσε" τηλεοπτικό μάγειρα να… σνιφάρει κοκαΐνη στον πάγκο της κουζίνας! [video]

Ο πάγκος της κουζίνας είναι έτοιμος, τα προϊόντα είναι αραδιασμένα στην επιφάνεια, ο φούρνος προθερμαίνεται και η κάμερα καταγράφει…
βήμα-βήμα τις μαγειρικές δεξιότητες των τηλεοπτικών σεφ εκπομπής στην Σλοβακία.   Μόνο μία παραφωνία υπάρχει στο παραπάνω σκηνικό: Η… κοκαΐνη!

 Κατά τη διάρκεια επεισοδίου μαγειρικής εκπομπής ένας από τους συμμετέχοντες «συνελήφθη» επ’αυτοφώρω να… κόβει γραμμές από μία λευκή σκόνη που αρκετοί πίστεψαν ότι πρόκειται για ναρκωτική ουσία.   Ο μάγειρας, άλλωστε, δεν άφησε πολλά περιθώρια να παρερμηνεύσει κανείς την εικόνα, καθώς ετοίμαζε τη… δόση του με μία πιστωτική κάρτα και ένα χαρτονόμισμα ώστε να εισπνεύσει την σκόνη.

Μόλις, μάλιστα, τον «έπιασε» η κάμερα ο μάγειρας χαμογελαστός και με μάτια που έλαμπαν απομακρύνθηκε από τον πάγκο.   Το πιθανότερο είναι ο νεαρός να ήθελε να αστειευτεί παριστάνοντας τον χρήστη ναρκωτικών, ενώ στην πραγματικότητα είχε απλώσει στον πάγκο του ζάχαρη άχνη.   Αυτό, άλλωστε σχολίασαν και δεκάδες χρηστών στο YouTube, οι οποίοι γράφουν: «Είναι ζάχαρη άχνη και είναι νοστιμότατη», «Παιδιά, είναι στέβια», «Απλώς χρειαζόταν ένα επιπλέον συστατικό για να ξεκινήσει την ημέρα του», «Όλοι πρέπει να απολυθούν, εκείνος που το έκανε και όσοι του το επέτρεψαν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *