Οι Έλληνες βρήκαν πάλι τον τρόπο: Αποτελεσματική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης χωρίς παρενέργειες!

Μια νέα, καινοτόμος φυσική λύση στα προβλήματα που εμφανίζονται στο τριχωτό της κεφαλής κυκλοφόρησε και είναι 100% φτιαγμένη από ελληνικά χέρια!
Τα Genethrix Herbal Intrafollicular Gel και Genethrix Herbal Shampoo, που φέρουν την υπογραφή του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Genomed υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα στην πύκνωση των μαλλιών, με ταυτόχρονη μείωση της εξέχουσας λιπαρότητας και της πιτυρίδας.
Τα φυτικά προερχόμενα ενεργά συστατικά εγγυώνται την σφαιρικότερη δυνατή προσέγγιση στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης. Συγκεκριμένα επιτυγχάνονται τα εξής:
Tοπική αναστολή της δράσης της διυδροτεστοστερόνης, την κατ’ εξοχήν υπαίτιο της αδρογενούς αλωπεκίας.
Ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή του τριχωτού.
Παροχή με τα απαραίτητα μέταλλα και βιταμίνες που ενισχύουν την ανάπτυξη τις τρίχας.
Προστασία απο περιβαλλοντικούς παράγοντες που ευθύνονται για την φθορά και την γήρανση της τριχας.
Το Genethrix  Herbal Intrafollicular Gel, περιέχει ενεργά συστατικά από 9 βότανα τα οποία έχουν θεραπευτικές ιδιότητες κατά της τριχόπτωσης. Η προσεκτικά μελετημένη φόρμουλα εγγυάται αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες! 

Την θεραπεία ολοκληρώνει το Genethrix Herbal Shampoo. Περιέχει μέλι και ενεργά συστατικά από 4 βότανα και προσφέρει αντιγηραντική προστασία στην τρίχα.

Ίσως το σημαντικότερο από όλα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων Genethrix είναι η δυνατότητα να παρέχει στον χρήστη εμφανώς πυκνότερα μαλλιά, μετά από μία ελάχιστη προτεινόμενη χρήση τριών μηνών, χωρίς την παρουσία παρενεργειών. Τα προβλήματα που συχνά παραπονούνται ότι έχουν οι χρήστες προϊόντων κατά της τριχόπτωσης όπως υπέρταση, οίδημα στο πρόσωπο, στυτική δυσλειτουργία κ.α. εξαλείφθηκαν χάρη στον προσεκτικό σχεδιασμό της φόρμουλας από το επιστημονικό προσωπικό της Genomed και του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αυτό εγγυάται απροβλημάτιστη μακροχρόνια χρήση, σε αυτούς που επιθυμούν να δουν τον εαυτό τους να έχει το πλήθος των μαλλιών που είχε πολλά χρόνια πριν, αποκτώντας ξανά νεανική εμφάνιση. Το προϊόν είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Mπορείτε να τα προμηθευτείτε από τον φαρμακοποιό σας ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στο 217 777 1177.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:
Επικοινωνία: [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *