Η δήλωση του Πασχάλη Τσαρούχα: "Δεν έγινε και τίποτα αν…"

Ο ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση και την προσπάθεια του, να είναι…
συνεπής στην αποπληρωμή των δόσεων του δανείου, που είχε πάρει για το σπίτι του

Ο Πασχάλης Τσαρούχας σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την οικονομική κρίση, που όπως είπε, «μας βρήκε απροετοίμαστους» και την προσπάθεια του να είναι συνεπής στην αποπληρωμή των δόσεων του δανείου που είχε πάρει για το σπίτι του.

«Υπήρξαν εποχές κατά τις οποίες πληρωνόμασταν καλύτερα. Αλλά ποτέ δεν ήταν τόσα τα λεφτά όσα πιστεύει ο κόσμος. Δεν γίναμε πλούσιοι. Η κρίση μας βρήκε πολύ απροετοίμαστους, γιατί είχαμε οργανώσει τη ζωή μας σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες που είχαμε τότε. Πολλοί πήραν δάνεια για σπίτια και με αυτή την ανατροπή αδυνατούν πλέον να τα εξυπηρετήσουν. ‘Ενας άνθρωπος που κέρδιζε λιγότερα χρήματα ήταν σαφώς πιο μετρημένος, γιατί είχε άλλη δυνατότητα. Έτσι με αυτήν τη βουτιά στο κενό είναι λιγότερο εκτεθειμένος. Έχω την αίσθηση ότι είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που πήραν πολλά χρήματα. Δεν ισχύει για όλους το ίδιο, όπως ποτέ δεν ίσχυε», δήλωσε στο «Εγώ Weekly» ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Και συνέχισε: «Βέβαια. Με πολλή αγωνία, ιδρώτα, αίμα και κόπο προσπαθώ να τα εξυπηρετήσω. Αν πω ότι δεν πέρασα αυτή την αγωνία, θα είναι ψέμα. Αλλά δεν έγινε και τίποτα και να χάσω το σπίτι. Όταν έπαιρνα το δάνειο, ήξερα εξαρχής ότι το σπίτι είναι της τράπεζας και όχι δικό μου. Εγώ απλώς το πληρώνω»
Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *