Δεν υπάρχει! – Διάβαζαν στην ΕΡΤ εφημερίδες τριών ημερών ως… καινούριες! [video]

Δεν έκανε πρεμιέρα και τόσο καλά η «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ.

Οι παρουσιαστές, Γιώργος Δαράκης και Γιάννης Δάρρας, ξεκίνησαν τη Δευτέρα να διαβάζουν τους τίτλους των εφημερίδων, όταν ένα δάχτυλο δείχνει την ημερομηνία στο εξώφυλλο της »Καθημερινής», το οποίο έγραφε Παρασκευή 15 ιανουαρίου 2016.

«Λοιπόν, νομίζω ότι πρέπει να φύγουμε από τις εφημερίδες, έχουμε ένα καινούριο θέμα. να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα», είπε ο Γιώργος Δαράκης παραμερίζοντας με μια απότομη κίνηση τις εφημερίδες.

Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο τραπέζι το «σώμα» των εφημερίδων της Δευτέρας και οι παρουσιαστές διέκοψαν τη ροή λέγοντας: «Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Με ευθύνη μας δεν έγινε σωστά η παρουσίαση των πρωτοσέλιδων. Οφείλουμε να το διορθώσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό είναι το σωστό «σώμα»!». Μόλις διαβάστηκαν οι σωστοί τίτλοι, επέστρεψαν στη συζήτηση επισημαίνοντας ξανά: «Διακόψαμε γιατί έπρεπε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Το κάναμε, συνεχίζουμε τώρα».

Η τελική απολογία των παρουσιαστών ήρθε στο φινάλε της εκπομπής, δύο ώρες αργότερα, για τρίτη φορά: «Επιχειρήσαμε να διορθώσουμε το λάθος. Το κάναμε. Δεν θα το ξανακάνουμε, να είστε λίγο επιεικείς».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *