Αυτή είναι η απάντηση της Ζωής Λάσκαρη στα σχόλια για την αγκαλιά με τον Κουτσούμπα…

Η ανάρτηση της ηθοποιού στα social media…
« Δεν ανήκω σε κανέναν σας, παρά μόνο σε ό, τι μου υπαγορεύει η συνείδηση μου», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Ζωή Λάσκαρη

Μία θερμή υποδοχή στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, επιφύλαξε η Ζωή Λάσκαρη, πριν από λίγες ημέρες, όταν εκείνο πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο «Νύφη Κουράγιο». Η ηθοποιός αγκάλιασε τον Δημήτρη Κούτσουμπα και συνομίλησε εγκάρδια μαζί του.

Για την θερμή υποδοχή της, στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, η Ζωή Λάσκαρη, δέχτηκε επικριτικά σχόλια, στα οποία, απάντησε, χτες, Κυριακή 24 Ιανουαρίου, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου από την λεγόμενη Δεξιά, γράφουν πως είμαι ισχυρός παράγοντας της κεφαλαιοκρατίας. Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου από την λεγόμενη Αριστερά, γράφουν πως προδίδω την μνήμη της οικογενειακής μου τραγωδίας στον Εμφύλιο. Όταν παίζω στο θέατρο ρόλο Εβραίας γράφουν πως είμαι Εβραία και ίσως και πράκτορας της Μοσάντ και όταν παίζω ρόλο αστής γράφουν πως ζω μες τον πλούτο. Όταν διατυπώνω μια άποψη για τη σημασία του χριστιανισμού στην ελληνική ιστορία και παράδοση, γράφουν πως είμαι βαθύτατα συντηρητική και όταν διατυπώνω άποψη για το δικαίωμα του ανθρώπου να επιλέγει ελεύθερα την σεξουαλική του ζωή γράφουν πως θέλω να αποδομήσω τις ηθικές αξίες και την κοινωνική συνοχή. Όταν εκφράζω τη συμπάθεια μου για έναν πολιτικό είμαι συστημική και όταν εκφράζω την οργή μου για το δράμα των προσφύγων είμαι θεματοφύλακας της παγκοσμιοποίησης και υποστηρίκτρια της πολιτικής μιας δήθεν απάτριδος Αριστεράς Δεν ανήκω σε κανέναν σας, παρά μόνο σε ό, τι μου υπαγορεύει η συνείδηση μου», έγραψε η ηθοποιός.
Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *